Μπορείς να γευτείς Android 11 με το νέο Realme UI 2.0 στο Realme 7 Pro!

Η Realme τήρησε το χρονοδιάγραμμα της για την αναβάθμιση σε Android 11 παρά τις δυσκολίες των καιρών και έδωσε πρόσβαση σε χιλιάδες κατόχους Realme 7 Pro. Πρόκειται για “early access” ή αλλιώς beta που όμως μπορεί ο “καθένας” να χρησιμοποιήσει μόνο με μερικά κλικ και δεν χρειάζεται καμία περίεργη χειροκίνητη ενέργεια.

post

Όπως συμβαίνει συνήθως με τις beta εκδόσεις τα προβλήματα που μπορεί να συναντήσετε είναι ελάχιστα έως κανένα. Παρόλα αυτά αν είναι η μοναδική συσκευή που έχετε τότε καλό είναι να περιμένετε για την τελική σταθερή αναβάθμιση που θα είναι για όλους τους χρήστες ανεξαιρέτως.

Τα βήματα είναι πολύ απλά. Πρέπει μόνο να πάτε στις ρυθμίσεις > ενημέρωση λογισμικού και στην συνέχεια πάνω δεξιά στο κουμπί. Εκεί αν είστε τυχεροί θα εμφανιστεί η επιλογή “trial version” ώστε να ξεκινήσει αυτόματα το κατέβασμα του Android 11. Η συγκεκριμένη επιλογή δεν είναι διαθέσιμη για όλους καθώς διατίθεται σταδιακά και φαίνεται η αρχή να έγινε από την Ινδία.

Το 7 Pro μπορεί να μην είναι η ιδανική συσκευή για όσους κυνηγούν chipset στην πιο χαμηλή τιμή. Προσφέρει όμως ένα αρκετά ανταγωνιστικό πακέτο χαρακτηριστικών για τα δεδομένα της Ελληνικής αγοράς. Προσφέρει 3 χρόνια εγγύηση, δυνατές φωτογραφικές δυνατότητες, μεγάλη μπαταρία, όπως μόλις απέδειξε update, ποιοτική κατασκευή και γρήγορη φόρτιση έως 65W με τον φορτιστή να συμπεριλαμβάνεται στο κουτί.

Φοράει τον SnapDragon 720G και η βασική του έκδοση έρχεται με 6GB RAM και 128GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο. Μάλιστα πρόσφατα καταχωρήθηκε και στην πιο γνωστή λίστα της Ελλάδας με τα καλύτερα κινητά!