Με μετρητή θερμοκρασίας σώματος θα έρθει τo νέο Honor

Μπορεί να απέχουμε λίγα εικοσιτετράωρα από την επίσημη παρουσίαση της σειράς Honor Play 4, ωστόσο οι συσκευές έχουν ήδη αρχίσει να εμφανίζονται σε διάφορες πλατφόρμες online, όπως το MIIT και η TENAA. H επίσημη ανακοίνωση αναμένεται την ερχόμενη Τετάρτη, όμως ο brand manager της Honor στην Κίνα, παρουσίασε την συσκευή μέσα σε ένα σύντομο βίντεο.

μέτρηση θερμοκρασίας κινητού huawei

Στο συγκεκριμένο βίντεο έγινε γνωστό πως η συσκευή θα διαθέτει ένα από τα πιο σπάνια και περίεργα χαρακτηριστικά που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια σε smartphone, μετρητή θερμοκρασίας σώματος. Φαίνεται πως η πανδημία του COVID-19 επηρέασε την Honor και την έκανε να μας προσφέρει έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο να μετράμε την θερμοκρασία μας ακόμη και όταν είμαστε σε εξωτερικούς χώρους.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της συσκευής, το Play 4 Pro, θα φέρει Kirin chipset και μνήμη RAM 8GB. Η μπαταρία του φαίνεται πως θα έχει μέγεθος 4.100mAh και η οθόνη του θα είναι στις 6.57″ ίντσες. Σύμφωνα με τις καταχωρήσεις, θα κυκλοφορήσει με Android 10, πάνω από το οποίο θα υπάρχει το EMUI 10.

OnePlus Nord Android