Μεταχειρισμένα iPhone Grade A Με 12 Μήνες Γραπτή Εγγύηση

Δεν είναι λίγοι αυτοί που πλέον παίρνουν τη μεγάλη απόφαση για να κάνουν μετάβαση από Android σε iPhone, ή ακόμα και να αποκτήσουν μία πιο ελαφρώς καινούργια συσκευή. Ως γνωστών όμως τα iPhone δεν είναι και τα πιο οικονομικά smartphones που υπάρχουν στην αγορά, οπότε είναι απολύτως λογικό χιλιάδες χρήστες να στρέφονται στην αγορά των μεταχειρισμένων η οποία όμως απαιτεί προσοχή.

Η αγορά των μεταχειρισμένων κινητών και ειδικότερα των iPhone έχει εξελιχθεί τόσο τα τελευταία χρόνια που παρέχεται μέχρι και εγγύηση για 1 χρόνο. Πιο συγκεκριμένα το buysell.gr, αλλά και το myiphoneshop.com είναι από τα καταστήματα που προσφέρουν μεταχειρισμένα iPhone Grade A, ενώ επιπρόσθετα για τις online παραγγελίες δίδεται μέχρι η δυνατότητα επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών.

μεταχειρισμενα iphone

Τι Eίναι Mεταχειρισμένο iPhone Grade A;

Όσοι δεν γνωρίζεται, ένα iPhone μεταχειρισμενο ή οποιοδήποτε κινητό κατηγορίας Grade A είναι ένα άψογο μεταχειρισμένο smartphone που καλύτερο δεν γίνεται. Σημαίνει πως δεν έχει σημάδια από πτώσεις, ενώ τα ίχνη φυσιολογικής χρήσης μπορεί να είναι από ελάχιστα έως και μηδενικά. Αυτό είναι εφικτό διότι οι συσκευές είτε προέρχονται από βιτρίνες, είτε από χρήστες που πρόσεχαν την συσκευή σαν τα μάτια τους.

Παρόλα αυτά όμως η αγορά των μεταχειρισμένων iPhone απαιτεί μεγάλη προσοχή και γι’ αυτό ακριβώς η εγγύηση με διάρκεια 1 χρόνο είναι σημαντική και απαραίτητη αν θες να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Επιπρόσθετα, buysell και myiphoneshop είναι μία μικρομεσαία επιχείρηση που αν αντιμετωπήσεις κάποιο πρόβλημα η εξυπηρέτηση θα είναι πιο άμεση και όχι απρόσωπη όπως συμβαίνει με τις πιο μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων.


iPhone 11 Μεταχειρισμένα

Το πιο καινούργιο, αλλά και καλύτερο iPhone που μπορείς να βρεις αυτή την στιγμή ως μεταχειρισμένο είναι το iPhone 11. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις, τα iPhone 11 μεταχειρισμενα και μη λαμβάνουν ακόμα ενημερώσεις από την Apple, κάτι αρκετά σημαντικό όταν επιλέγουμε ένα μεταχειρισμένο τηλέφωνο.

I can only show you the door...