Η μερική εγγραφή οθόνης θα ενεργοποιηθεί από το Android 14: Όλες οι λεπτομέρειες

Από το Android 14 οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να καταγράφουν μία μόνο εφαρμογή με τη νέα λειτουργία μερικής καταγραφής οθόνης. Αυτή η λειτουργία θα επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν μια εφαρμογή σαρώνοντας προς τα πάνω στο διάλογο επιλογής εφαρμογών, ή επιλέγοντας μια από τις ε τελευταίες εφαρμογές που χρησιμοποιήθηκαν.

Μόλις επιλεγεί η εφαρμογή, η εγγραφή θα ξεκινήσει και θα συνεχιστεί μέχρι να τερματιστεί χειροκίνητα. Κατά τη διάρκεια της εγγραφής, δεν θα υπάρχουν διακοπές από ειδοποιήσεις του συστήματος, ενώ η γραμμή κατάστασης θα είναι και αυτή κρυμμένη.

recording android 14

Η δυνατότητα μερικής εγγραφής οθόνης είναι μία ακόμα δυνατότητα της υπάρχουσας εφαρμογής εγγραφής πλήρους οθόνης. Με αυτή τη λειτουργία, οι χρήστες μπορούν να εξακολουθούν να καταγράφουν ολόκληρη την οθόνη τους, αλλά τώρα έχουν επίσης τη δυνατότητα να εστιάζουν σε μία μόνο εφαρμογή. Εάν ο χρήστης εγκαταλείψει την εφαρμογή κατά τη διάρκεια της εγγραφής, το περιεχόμενο θα είναι μαύρο μέχρι ο χρήστης να ανοίξει ξανά την εφαρμογή.

Αυτή η νέα δυνατότητα μερικής εγγραφής οθόνης είναι διαθέσιμη στις περισσότερες κινητές συσκευές και παρέχει στους χρήστες μεγαλύτερο έλεγχο των εγγραφών τους. Είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για τη δημιουργία εκπαιδευτικών προγραμμάτων, την καταγραφή gaming ή απλώς την καταγραφή όσων κάνετε στη συσκευή σας.

Huawei Mate 40