Samsung Galaxy Tab S8 Ultra – Με οθόνη 14.6″, Android 12 και SnapDragon 8 Gen 1

Τα tablet όπως όλα δείχνουν αρχίζουν σιγά σιγά να επιστρέφουν κυρίως ως επαγγελματικά εργαλεία με τους κατασκευαστές να κάνουν προσπαθούν για πιο υβριδικές λύσεις. Σε αυτό το συμπέρασμα τουλάχιστον καταλήγουμε αν ρίξουμε μία ματιά στα πιο δυνατά tablet που κυκλοφόρησαν τον τελευταίο καιρό.

Το Samsung Galaxy Tab S8 Ultra διέρρευσε πρόσφατα με τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά και τιμή που προκαλούν δέος, αν όχι απογοήτευση. Όπως όλα δείχνουν θα κυκλοφορήσει με Android 12 και One UI 4.1, ενώ θα εξοπλιστεί με το πιο ισχυρό chipset της Qualcomm, δηλαδή τον SnapDragon 8 Gen 1, οπότε αυτομάτως προορίζεται και για gaming, που όμως δεν είναι αυτός ο σκοπός που δημιουργήθηκε.

μεγαλύτερο samsung tablet

Η οθόνη του θα έχει είναι κάτι λιγότερο από 4K και θα έχει ανάλυση 1848 x 2960, ενώ έχει μέγεθος laptop με διαγώνιο ρεκόρ 14.6″! Κάπου εδώ μπορεί να σκέφτεστε πως ένα τόσο μεγάλο Android Tablet να μην είναι λειτουργικό στη πράξη, αλλά η Samsung έχει την απάντηση στο τσεπάκι και λέγεται Samsung Dex. Το Dex μετατρέπει το Android σε “Windows”. Για περισσότερα σχετικά με το Dex δείτε το παρακάτω video:

Asus ZenFone 8 Android