Έξυπνη επιτραπέζια μαγνητική βάση για κινητό με διαφορετικές θέσεις!

Αν περνάς αρκετές ώρες στο γραφείο ή ακόμα και στο σπίτι, τότε αυτό το gadget λίγο δύσκολο να μην σε συγκινήσει! Πρόκειται για μια πρακτική μαγνητική βάση κινητού που προορίζεται για επιτραπέζια χρήση και που σίγουρα θα ομορφύνει και θα κάνει λίγο πιο ενδιαφέρον το γραφείο.

Οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους και η συγκεκριμένη μαγνητική βάση κινητού είναι διαθέσιμη σε τρία χρώματα, μαύρο, κόκκινο και ασημί. Στη δικιά μου περίπτωση όπου το γραφείο μου είναι μαύρο σίγουρα η κόκκινη βάση θα κάνει ωραία αντίθεση και επιπλέον θα με βοηθήσει και στα “κινηματογραφικά” των video review.

μαγνητικη βαση κινητου

Τη συγκεκριμένη μαγνητική βάση κινητού προσωπικά δεν την έχω δοκιμάσει, αλλά περιμένω να έρθει για να μπορώ να εκφέρω μια πιο ολοκληρωμένη γνώμη, αλλά ας δούμε στα χαρτιά τι περίπου μπορεί να προσφέρει. Η τιμή της μαγνητικής βάσης μαρτυράει τον ποιοτικό της χαρακτήρα και στα τεχνικά χαρακτηριστικά αναγράφεται πως αποτελείται από μέταλλο και gel στη κάτω μεριά ώστε να “κολλήσει” και να είναι πιο σταθερή αν κινητό είναι τοποθετημένο στην μαγνητική βάση.

Εκτός όμως από τη μαγνητική βάση, το κινητό μπορεί να κάτσει και πιο χαμηλά με μεγαλύτερη ασφάλεια αν ο χρήστης χρειάζεται πιο άμεση πρόσβαση σε αυτό. Οπότε μπορούν να τοποθετηθούν συνολικά 2 κινητά και όχι μόνο ένα. Φυσικά και στις 2 θέσεις, οι κλείσεις που μπορεί να πάρει το κινητό είναι πολλές, ώστε να είναι σε απόλυτη ευθεία με τα βλέμμα του χρήστη.

μαγνητική βάση κινητού

Χρήση μαγνητικής βάσης κινητού.

  • Τοποθέτηση της ειδική πλάκας στην πίσω μεριά της θήκης του κινητού.
  • Αν το κινητό είναι από αλουμίνιο που μαγνητίζεται καλά, δεν χρειάζεται η τοποθέτηση της ειδική πλάκας, αρκεί το κινητό να μην γλιστράει.

Χρήση της απλής βάσης.

  • Δεν χρειάζεται τίποτα, η κάτω βάση είναι από σιλικόνη ώστε να μην αφήσει κανένα σημάδι στο κινητό.

Βρες το στο Banggood αναζητώντας Baseus 360 lazy αφού πρώτα έχεις διαβάσει τον οδηγό για αγορές από Κίνα χωρίς τελωνείο.