Η πιο οικονομική παλιά ναυαρχίδα με Android 13 που κοστίζει μόλις 157€!

Είναι αρκετά “άδικο” που στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες χώρες οι μισθοί είναι τετραπλάσιοι και την ίδια στιγμή τα smartphones, αλλά και οτιδήποτε έχει να κάνει με τεχνολογία αρκετά φθηνότερο συγκριτικά με την Ελλάδα. Δυστυχώς, εμείς εδώ πρέπει κάθε φορά να βρίσκουμε άλλους τρόπους να έχουμε πρόσβαση στη τεχνολογία χωρίς να μας υπερκοστολογεί κάποιος.

Γι’ αυτό ακριβώς κιόλας στην Ελλάδα οι αγοραπωλησίες μεταχειρισμένων κινητών έχουν μεγάλη απήχηση. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι αυτοί που όταν έρθει η ώρα να αναβαθμίσουν συσκευή θα στρέφονται πάντα στην αγορά των μεταχειρισμένων. Έτσι θα γλιτώσουν αρκετά χρήματα, αλλά και αν κινηθούν έξυπνα, η συσκευή τους δεν θα χάσει ιδιαίτερα αξία μεταπώλησης. Αυτό σημαίνει πως όταν έρθει η ώρα να αναβαθμίσουν συσκευή και να πουλήσουν την παλιά, πως θα εξοικονομήσουν ακόμα περισσότερα χρήματα από ότι αν την είχαν αγοράσει καινούργια.

προσφορά pixel 4

Γι’ αυτούς που κινούνται με αντίστοιχο σκεπτικό σήμερα έχουμε την απόλυτη λύση! Το Google Pixel 4 (Χαρακτηριστικά) το οποίο ανακοινώθηκε με χαρακτηριστικά ναυαρχίδας το 2019, έχει πάρει την τελευταία του αναβάθμιση σε Android 13 και πλέον η τιμή του είναι αρκετά χαμηλή. Κοστίζει 157€ σε καλή κατάσταση ανακατασκευασμένου από πωλητή με 100% θετικό feedback εδώ, ενώ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.

Σε αντίστοιχα καλή τιμή είναι διαθέσιμο και το Google Pixel 4 XL (Χαρακτηριστικά) αν θέλεις κινητό με πιο μεγάλη οθόνη. Τα χαρακτηριστικά και των δύο κινητών είναι εξαιρετικά, έρχονται με τον SnapDragon 855 ο οποίος παραμένει ισχυρός επεξεργαστής, αλλά και ένα από τα καλύτερα soc που έχει δημιουργήσει η Qualcomm τα τελευταία χρόνια. Η οθόνη και των δύο κινητών προσφέρει ρυθμό ανανέωσης 90Hz, ενώ μάλιστα το μεγάλο έχει ανάλυση 2K.

Είναι αδιάβροχα με προστασία IP68 και το μεγαλύτερο μειονέκτημα που έχουν είναι η σχετικά μικρή σε χωρητικότητα μπαταρία, αλλά και η όχι και τόσο φωτεινή οθόνη για τους καλοκαιρινούς μήνες. Σε γενικές γραμμές πρόκειται για εξαιρετικά κινητά. Αν βρίσκεσαι ανάμεσα σε διάφορα μοντέλα, μη ξεχάσεις να τα “πετάξεις” στη αρένα, δηλαδή στη μηχανή σύγκρισης κινητών για να σε βοηθήσει να επιλέξεις την επόμενη συσκευή σου.


Για οτιδήποτε συμβεί δεν φέρουμε καμία ευθύνη.

Asus ZenFone 8 Android