Πλέον το YouTube επιτρέπει κατέβασμα σε ανάλυση FHD

Το YouTube Premium είναι μία υπηρεσία επί πληρωμή της Google όπου επιτρέπει το δωρεάν κατέβασμα video και όχι μόνο σε Youtube, αλλά και YouTube Music. Όμως για έναν όχι και τόσο κατανοητό λόγο μέχρι στιγμής έδινε την δυνατότητα για κατέβασμα μέχρι και 720p ανάλυση. Αυτός όμως άλλαξε!

YouTube κατέβασμα βίντεο

Πλέον οι premium χρήστες του YouTube θα μπορούν να κατεβάσουν για offline χρήση βίντεο μέχρι και FHD (1080p) ανάλυση ό,τι βίντεο επιθυμούν. Η Premium συνδρομή κοστίζει 8,49€ δεν έχει διαφημίσεις και μπορείς να βρεις πιο πολλές πληροφορίες για αυτήν εδώ.

Κατέβασμα βίντεο από το YouTube

Η νέα δυνατότητα δεν είναι ακόμα διαθέσιμη για όλους τους συνδρομητές, αλλά σίγα σιγά δίνεται σε όλους τους χρήστες. Φυσικά ισχύει για χρήστες Android, αλλά και iOS.

Το γνωρίζω ότι υπάρχουν δεκάδες πρόσθετα που επιτρέπουν δωρεάν κατέβασμα από το YouTube, αλλά αν θέλεις μία πιο “πλούσια” και απροβλημάτιστη εμπειρία η premium υπηρεσία είναι η λύση. Ακόμα και για όσους χρησιμοποιούν υπηρεσίες όπως το Spotify, το YouTube Music ίσως να είναι καλύτερη λύση για αυτούς.

Asus ZenFone 8 Android