Ελληνική Τηλεόραση | Όλα Τα Κανάλια Δωρεάν

Η Ελληνική τηλεόραση αποτελούσε ανέκαθεν σημαντική πηγή ψυχαγωγίας, ενημέρωσης και πολιτιστικής έκφρασης για τους τηλεθεατές. Με ένα ευρύ φάσμα καναλιών που καλύπτουν διάφορα ενδιαφέροντα, έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος της καθημερινής ζωής εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο. Από ειδήσεις και αθλητικά μέχρι συναρπαστικά δράματα και συναρπαστικά ριάλιτι, η ελληνική τηλεόραση προσφέρει ένα ευρύ φάσμα περιεχομένου για κάθε γούστο. Και το καλύτερο; Τώρα μπορείτε να απολαύσετε όλα αυτά τα κανάλια δωρεάν, χωρίς συνδρομές ή κρυφά κόστη. Σε αυτό το άρθρο, θα εξερευνήσουμε τον κόσμο της ελληνικής τηλεόρασης και θα σας δώσουμε έναν ολοκληρωμένο οδηγό για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλα τα κανάλια χωρίς να ξοδέψετε ούτε δεκάρα. Ετοιμαστείτε να βουτήξετε σε έναν κόσμο ατελείωτης ψυχαγωγίας και να μείνετε συνδεδεμένοι με τις τελευταίες εξελίξεις από την άνεση του σπιτιού σας ή ακόμα και του υπολογιστή.

Επειδή το Neo Strams GR είναι παράνομο, αν θέλεις να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο παρακάτω θα βρεις link με κανάλια που διαθέτουν ζωντανή ροή ( live ), σειρές, επεισόδια και εκπομπές on demand για δωρεάν παρακολούθηση χωρίς κανένα ρίσκο να μολυνθεί ο υπολογιστής ή το κινητό σου. Ρίξε μία ματιά στη παρακάτω λίστα αν το πρώην Greek Live Channels δεν σου αρέσει επειδή δεν είναι νόμιμο.

Όλα Τα Ελληνικά Κανάλια Δωρεάν

Όλα τα Κανάλια Δωρεάν

Για καλύτερη συμβατότητα με όλα τα δωρεάν κανάλια χρησιμοποιήστε Google Chrome, κάποια κανάλια δεν παίζουν με Firefox ή άλλους φυλλομετρητές. Παρακάτω όλα τα Ελληνικά κανάλια δωρεάν και όχι μόνο.


Αττική | Κανάλια

ERT Sports HD Ελληνική τηλεόραση
Όταν δεν έχει αθλητικά παίζει ΕΡΤ1
ert sports 1 Ελληνική τηλεόραση δωρεάν
ERT Sports 1
mega greek Ελληνική τηλεόραση από τον υπολογιστή δωρεάν
MEGA
Ελληνική τηλεόραση από το κινητό δωρεάν Ζούγκλα channel
Ζούγκλα
δωρεάν Alpha τηλεόραση Ελληνική από τον υπολογιστή
Alpha
ΣΚΑΙ Live Ελληνική τηλεόραση χωρίς χρήματα
ΣΚΑΪ
Alpha Κύπρου όλα τα κανάλια δωρεαν
Alpha Κύπρου
ΕΡΤ1 Greek Live channel
ΕΡΤ1
OPEN channel όλα τα κανάλια δωρεάν
OPEN
ΕΡΤ Ελληνικό κανάλι live
ERT News
ΕΡΤ2 δωρεάν κανάλι online
ΕΡΤ2
ERT world δωρεάν κανάλι Ελληνική τηλεόραση
ΕΡΤ World
όλα τα Ελληνικά κανάλια δωρεάν
Kontra
όλα τα Ελληνικά κανάλια δωρεαν
Ant1
όλα τα Ελληνικά καναλια δωρεάν
Ant1 Κύπρου

Θεσσαλονίκη | Δωρεάν Κανάλια


Λίγα λόγια την την Ελληνική τηλεόραση

Η Ελληνική τηλεόραση μεταδίδει διάφορα προγράμματα, όπως ειδήσεις, αθλητικά, δράματα, κωμωδίες και ριάλιτι. Η Ελλάδα διαθέτει και εθνικά τηλεοπτικά δίκτυα, μεταξύ των οποίων είναι και η ΕΡΤ (Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση). Εκτός από αυτά τα εθνικά δίκτυα, υπάρχουν επίσης περιφερειακοί και τοπικοί σταθμοί που εκπέμπουν σχεδόν σε όλη την Ελλάδα. Μερικά από τα δημοφιλή κανάλια στην Ελλάδα περιλαμβάνουν:

  • ΕΡΤ1: Το κύριο κανάλι της Ελληνικής Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης, με ειδήσεις και τρέχουσες υποθέσεις, πολιτιστικά προγράμματα και αθλητικά προγράμματα.
  • ΕΡΤ2: Το δεύτερο κανάλι της Ελληνικής Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης, διαθέτει κυρίως πολιτιστικό πρόγραμμα, συμπεριλαμβανομένων ντοκιμαντέρ και εκπαιδευτικών εκπομπών.
  • ΕΡΤ3: Το τρίτο κανάλι της Ελληνικής Ραδιοφωνίας και διαθέτει κυρίως περιφερειακό πρόγραμμα και ειδήσεις.
  • Alpha TV: Ένα εμπορικό δίκτυο που διαθέτει ένα μείγμα ειδήσεων, δραμάτων, κωμωδιών και ριάλιτι εκπομπών.
  • STAR Channel: Ένα ακόμα εμπορικό δίκτυο που περιλαμβάνει κυρίως δράματα, κωμωδίες και ριάλιτι.
  • SKAI: Ένα ακόμα εμπορικό κανάλι που διαθέτει ένα μείγμα ειδήσεων, δραμάτων, κωμωδιών και ριάλιτι εκπομπών.

Όλα τα εμπορικά, αλλά και εθνικά Ελληνικά κανάλια μπορεί ο καθένας να τα παρακολουθήσει δωρεάν μέσω τηλεόρασης, αλλά και μέσω ίντερνετ. Η Ελλάδα διαθέτει επίσης αρκετά κανάλια συνδρομητικής τηλεόρασης, όπως τα Nova, Cosmote TV και Vodafone TV, τα οποία προσφέρουν μεγαλύτερη ποικιλία επιλογών.


Greek Live Channels

Το Neo Streams GR είναι μία παράνομη σελίδα που ανανεώνεται τακτικά με αγώνες ποδοσφαίρου, αλλά με ξένα και Ελληνικά κανάλια ώστε με μερικά κλικ να δεις τον αγώνα ή κανάλι που θες. Για τους γνώστες του θέματος, πρόκειται για το Greek Live Channel ml που πλέον “μετονομάστηκε” σε Neo Streams GR κάτω από άλλο URL.

Greek Live Channels

Στο πάνω μέρος της σελίδας βρίσκεται το πρόγραμμα ανακοινώσεων με αγώνες ποδοσφαίρου με τις πιο γνωστές ομάδες όπως Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και όχι μόνο. Επιπρόσθετα, πιο κάτω στη σελίδα υπάρχουν κουμπιά με όλα τα διαθέσιμα κανάλια, του πρώην Greek Live Channel.

Η ποιότητα της εικόνας τις πιο πολλές φορές είναι ικανοποιητική, αφού μην ξεχνάμε πως πρόκειται για μία δωρεάν, αλλά παράνομη υπηρεσία. Τέλος, παρόλο που πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά site για να δει κανείς δωρεάν Ελληνική τηλεόραση και όχι μόνο, φαίνεται πως κάποιες υπηρεσίες όπως το Nord VPN, έχουν συμπεριλάβει τα link των καναλιών σε “μαύρη λίστα”, όπως φαίνεται παρακάτω και από το screenshot.

Greek Live Channels

Προσοχή: Το “Greek Live Channels” και το “Neo Streams GR” αναμεταδίδουν οπτικοακουστικό περιεχόμενο της NOVA, άνευ σχετικής αδείας της εταιρείας και ως εκ τούτου είναι παράνομα. Το επίσημο περιεχόμενο της Nova παρέχεται νόμιμα μόνο από τις σελίδες nova.gr και wind.gr με κανάλια όπως Novasports, Novacinema, Novalife και όχι μόνο.

Το link προς το Neo Streams GR αφαιρέθηκε μετά από παράκληση της nova, διότι είναι παράνομο.

Asus ZenFone 8 Android