Καθυστερεί η κυκλοφορία του Pixel 4a, ίσως γίνει 5a

Δυσάρεστα είναι τα νέα για όσους περίμεναν την “budget” συσκευή της Google, αφού σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αυτή θα καθυστερήσει αρκετά. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός αναλυτής Jon Prosser, αναφέρει πως η Google αναβάλλει την κυκλοφορία της πολύ αναμενόμενης συσκευής. Σύμφωνα με τον ίδιο, η αποκάλυψη του Pixel 4a θα πραγματοποιηθεί στην προγραμματισμένη ημερομηνία, στις 13 Ιουλίου, ωστόσο οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν στις 22 Οκτωβρίου.

post

Φυσικά τα παραπάνω δημιουργούν έντονο προβληματισμό σε όσους περίμεναν την συσκευή. Η Google αναμενόταν να αποκαλύψει την συσκευή στο τελευταίο Google I/O, το οποίο όμως δεν έγινε ποτέ εξαιτίας της πανδημίας του COVID-19. Η ύπαρξη του Pixel 4a είναι γνωστή εδώ και αρκετούς μήνες, αφού από τον Απρίλιο είχαν διαρρεύσει οι πρώτες πληροφορίες για αυτό. Μέχρι σήμερα, η κυκλοφορία του φημολογούνταν πως θα γίνει τον ερχόμενο Αύγουστο, όμως από ότι φαίνεται η Google θα κρατήσει και άλλο “στο ψυγείο” την συσκευή. Αυτό, όπως είναι λογικό, θα έχει και τις ανάλογες συνέπειες, αφού μία συσκευή που θα ήταν ανταγωνιστική στην σημερινή αγορά, με τα χαρακτηριστικά της να είναι “κλειδωμένα” εδώ και καιρό, ίσως να μην είναι τόσο εντυπωσιακή το φθινόπωρο.

Μετονομασία σε Pixel 5a;
Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως την ίδια περίοδο, αναμένεται και η αποκάλυψη του Pixel 5. Ίσως έχουμε μία αντίστοιχη καθυστέρηση στην κυκλοφορία του επόμενου μεγάλου Pixel, ή ακόμη και ταυτόχρονη κυκλοφορία με το Pixel 4a να μετονομάζεται σε Pixel 5a. Για την ώρα η Google δεν έχει ανακοινώσει τίποτα επίσημα για την κυκλοφορία της συσκευής, ωστόσο η καθυστέρηση στην κυκλοφορία μίας “έτοιμης”, εδώ και καιρό, συσκευής προκαλεί έκπληξη και μας βάζει σε σκέψεις.

OnePlus Nord Android