Η Nokia ετοιμάζεται να αποτύχει ξανά με νέα ναυαρχίδα

Μία νέα προσπάθεια είναι στα σκαριά από την HMD Global για την κυκλοφορία μίας νέας ναυαρχίδας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου στη Κινεζική αγορά. Οι πληροφορίες προέρχονται από τον Product Manager της HMD, οπότε τις θεωρούμε 100% έγκυρες.

HMD

Όσον αφορά την ίδια τη συσκευή για την ώρα δεν έχουμε εικόνα από τα χαρακτηριστικά της. Η ιστοσελίδα ITHome αναφέρει πως αυτή θα είναι 5G, κάτι που όμως είναι αυτονόητο. Το Nokia 9.3 ή X70, όπως είναι δύο από τις πιθανές ονομασίες του, αναμένεται να αποτύχει, αφού η HMD έχει αποδείξει πως δυσκολεύεται.

Η κυκλοφορία του Nokia 9 Pureview, της προηγούμενης ναυαρχίδας πριν από περίπου 2 χρόνια, θα λέγαμε πως ήταν μία αρκετά μέτρια πρόταση σχεδόν σε κάθε επίπεδο. Σχεδόν κανείς δεν γνώριζε για την ύπαρξη της συσκευής, ενώ όσοι γνώριζαν για αυτή, ήξεραν και πόσο υστερούσε σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Δεδομένου πως τίποτα δεν φαίνεται να έχει αλλάξει στην HMD, η νέα ναυαρχίδα της Nokia, δεν θα έχει ελπίδες, κάτι που όμως δεν θέλουμε να γίνει διότι ο ανταγωνισμός μόνο καλό κάνει.

Το παραπάνω φαίνεται να το σκέφτεται και η ίδια η HMD η οποία ίσως στρέφει τις προσπάθειές της στην μικρότερη κατηγορία με το Nokia X50. Το νέο X50 αναμένεται να κυκλοφορήσει με τον S775 και να φέρει εντυπωσιακή κάμερα με οπτικά μέρη από την Zeiss. Αυτή θα είναι 108MP, ενώ θα συνοδεύετε από έναν ultrawide αισθητήρα και από τηλεφακό. Η οθόνη του θα είναι στις 6.5″ με ανάλυση 1440p και ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Σίγουρα όλα φαίνονται εντυπωσιακά στα χαρτιά, αλλά μένει να δούμε αν η τιμολογιακή πολιτική της εταιρίας θα μπορέσει να στηρίξει τη συσκευή.

Βρες εδώ τα καλύτερα κινητά της αγοράς.