Εφαρμογή της intel για να μετατρέψεις Android κινητό σε touchpad & πληκτρολόγιο

Εφαρμογές για να μετατρέψεις ένα κινητό σε touchpad (ποντίκι) ή και πληκτρολόγιο υπάρχουν πολλές, όταν όμως έρχεται με την εγγύηση της intel αλλάζει το πράγμα. Το καλό της υπόθεσης με την εφαρμογή της intel είναι πως η εγκατάσταση είναι υπερβολικά εύκολη, τουλάχιστον στη δικιά μου περίπτωση το μόνο που χρειάστηκε να κάνω ήταν εγκατάσταση των εφαρμογών.

  1. Αρχικά θα πρέπει να κατεβάσεις την εφαρμογή “zEOLD – Intel® Remote Keyboard” στο Android κινητό σου από το Play Store.
  2. Στη συνέχεια να εγκαταστήσεις σε Windows το πρόγραμμα της intel που υποστηρίζει 32 και 64bit συστήματα.
εφαρμογή χειρισμού υπολογιστή από το κινητό

Μόλις γίνει η εγκατάσταση και στα 2 “μηχανάκια” το ένα θα εντοπίσει το άλλο αυτόματα. Για αρχή άνοιξε την εφαρμογή στο κινητό σου και θα δεις πως έχει εντοπίσει ήδη τον υπολογιστή σου. Επέλεξε από το κινητό τον υπολογιστή σου και είσαι σχεδόν έτοιμος. Θα σου ζητηθεί να γυρίσεις το κινητό σε οριζόντια θέση και στη συνέχεια θα περάσουν κάποιες εικόνες με τις οδηγίες χρήσης τις οποίες μπορείς να προσπεράσεις.

Πάνω δεξιά στην οθόνη του θα διακρίνεις 3 επιλογές για να ανοίξει το πληκτρολόγιο, διαχείριση multimedia και τέλος το μικρόφωνο. Αν ψαχτείς θα εντοπίσεις και άλλες λειτουργίες, αλλά τις βασικές στις κάλυψα. Η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι άψογη για διαχείριση windows media center ή ακόμα και για πειραματισμό.

Αρνητικά: Το ποντίκι κολλάει και καθυστερεί λίγο στην ανταπόκριση.

Πηγή έμπνευσης του άρθρου ήταν το Δωρεάν από αυτό το άρθρο.

Asus ZenFone 8 Android