Inbox | Η εναλλακτική εφαρμογή της Google για να διαχειρίζεσαι τα email σου

Η εφαρμογή Gmail είναι προ-εγκατεστημένη στα πιο πολλά Android κινητά. Όμως, η Google προσφέρει και μια δεύτερη εφαρμογή σε περίπτωση που το Gmail app σου φαίνεται λιτό και φτωχό. Το inbox έχει σίγουρα πιο πολλές δυνατότητες, αλλά και διαφορετικό UI.

Η ΕΦΑΜΟΡΓΗ INBOX ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ.

Διαβάστε για τον email client CloudMagic

Αν ήδη χρησιμοποιείς την εφαρμογή Gmail στο Android κινητό σου, τότε το να δοκιμάσεις την εφαρμογή inbox είναι καλή ιδέα, ειδικά αν δέχεσαι πολλά emails. Σε βοηθά να οργανώσεις καλύτερα τα emails σου, αλλά και να τα διαχειριστείς πιο εύκολα και γρήγορα.

google inbox εφαρμογή

Αρχικά, η σχεδίαση του inbox είναι πιο μοντέρνα και πιο κοντά σε material design. Το inbox όμως δεν είναι μόνο εφαρμογή για Android, αλλά υπάρχει και web έκδοση ώστε, αν θες, να δεις τα emails σου και από τον browser.

H πρώτη μεγάλη διαφορά που θα παρατήσεις μόλις ανοίξεις την εφαρμογή για να δεις τα emails σου, είναι η προεπισκόπηση που προσφέρει. Έτσι, χωρίς να ανοίξεις το email, μπορείς να δεις τις εικόνες που έχει μέσα για να έχεις καλύτερη εικόνα. Αν δέχεσαι πολλά emails, μια δοκιμή θα σε πείσει.

google inbox
Asus ZenFone 8 Android