Εφαρμογή για να μετατρέψεις το κινητό σου σε ηχείο υπολογιστή!

Πρόσφατα σας έδειξα ένα δυνατό Mini PC που μπορεί με άνεση να αντικαταστήσει σχεδόν οποιοδήποτε σταθερό υπολογιστή και μάλιστα σε δυνατή τιμή. Με αυτό κατάφερα να κάνω το setup στο γραφείο ακόμα πιο καθαρό, αλλά δυστυχώς έλλειπαν τα ηχεία. Προφανώς και έχω ηχεία, αλλά δεν μου αρέσει καθόλου να έχω έξτρα καλώδια και πράγματα πάνω στο γραφείο.

Έτσι με το AudioRelay κατάφερα να κρατήσω το setup στο γραφείο σούπερ καθαρό και να δώσω “χώρο” στο υπέροχο mousepad από δερματίνη που πρωταγωνιστεί.

Σε αυτό ακριβώς το πρόβλημα και όχι μόνο ήρθε για να δώσει λύση η κορυφαία εφαρμογή AudioRelay! Μπορεί να μετατρέψει ένα οποιοδήποτε κινητό και μάλιστα ασύρματα και απροβλημάτιστα σε ηχείο υπολογιστή. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα οποιοδήποτε ήχος που προέρχεται από τον υπολογιστή σου, να παίζει στα ηχεία του κινητού! Αν σε ενδιαφέρει ακολούθησε τα παρακάτω βήματα.


  1. θα χρειαστεί να εγκαταστήσεις το AudioRelay στο PC σου και είναι απαραίτητη προϋπόθεση το κινητό, αλλά και το PC να είναι συνδεδεμένα στο ίδιο δίκτυο. Υποστηρίζει Windows, Linux και macOS.
  2. Κατέβασε την εφαρμογή AudioRelay στο κινητό σου.
  3. Ακολουθείς τα βήματα και οι προκαθορισμένες ρυθμίσεις κατά πάσα πιθανότητα θα δουλέψουν και θα μπορείς από το κινητό σου να ακούς όλους τους ήχους που προέρχονται από τον υπολογιστή σου.
  4. Τις υπόλοιπες ρυθμίσεις με λίγο ψάξιμο θα τις βρεις, η εφαρμογή είναι εύκολη στη χρήση της.
Asus ZenFone 8 Android