Έρχεται η επεξεργασία μηνυμάτων σύντομα στο WhatsApp

Οι χρήστες του WhatsApp περιμένουν με ανυπομονησία τη δυνατότητα επεξεργασίας μηνυμάτων εδώ και αρκετό καιρό και φαίνεται ότι η αναμονή τους φτάνει τελικά στο τέλος της. Η δημοφιλής εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων κυκλοφόρησε ένα teaser βίντεο που επιβεβαιώνει ότι η λειτουργία θα είναι σύντομα διαθέσιμη σε μεγάλη κλίμακα. Οι beta χρήστες απολαμβάνουν ήδη τη δυνατότητα επεξεργασίας, αλλά η σταθερή έκδοση της εφαρμογής δεν την έχει λάβει ακόμη.

επεξεργασία μηνυμάτων whatsapp

Η διαδικασία επεξεργασίας είναι απλή και ξεκάθαρη. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κρατήσετε το δάχτυλό σας πάνω στο μήνυμα και να επιλέξετε την επιλογή “επεξεργασία”. Οι beta χρήστες ανέφεραν ότι μπορούν να επεξεργαστούν τα μηνύματα έως και 15 λεπτά μετά την αποστολή. Μόλις ένα μήνυμα επεξεργαστεί, θα επισημαίνεται ως “τροποποιημένο”.

Εκτός από τη δυνατότητα επεξεργασίας μηνυμάτων, το WhatsApp εργάζεται επίσης πάνω σε μια άλλη λειτουργία που θα προσθέσει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας στην εφαρμογή. Αυτή η λειτουργία θα επιτρέπει στους χρήστες να προστατεύουν τις μυστικές συνομιλίες τους στο WhatsApp με τα δακτυλικά τους αποτυπώματα.

Η λειτουργία επεξεργασίας μηνυμάτων είναι βέβαιο ότι θα είναι ευπρόσδεκτη από τους χρήστες του WhatsApp που τη ζητούν εδώ και χρόνια. Με τη νέα λειτουργία, οι χρήστες θα μπορούν να κάνουν γρήγορα και εύκολα αλλαγές στα μηνύματά τους χωρίς να χρειάζεται να τα διαγράψουν και να τα ξαναστείλουν.


Αν δεν είσαι whatsApp τύπος μάθε εδώ πως μπορείς να εγκαταστήσεις το viber!

Huawei Mate 40