Σύγκριση Κινητών: Απορρίψαμε πρόταση εξαγοράς αξίας 25.000€!

Δεν είναι μυστικό πως η Μηχανή Σύγκρισής Κινητών του TechValue έχει ανησυχήσει κάποιους επαγγελματίες του χώρου με διορατικότητα. Όπως μας ενημέρωσε η ενδιαφερόμενη εταιρεία εξαγοράς, η αγορά είναι ανήσυχη για το πως εξελίσσεται το TechValue.gr και πως θα μπορούσε να δημιουργήσει περαιτέρω προβλήματα στον ήδη υπάρχων σκληρό ανταγωνισμό.

office

Η πρόταση εξαγοράς έγινε με όρους εμπιστευτικότητας, γι’ αυτό το λόγο δεν μπορούμε να μπούμε σε περισσότερες λεπτομέρειες, ώστε να μην αποκαλυφθεί το business plan της εταιρείας. Οι λόγοι που αρνηθήκαμε την εξαγορά είναι πολλοί. Για αρχή δεν θέλουμε να χάσουμε το TechValue.gr και αυτό που έχουμε δημιουργήσει με τόσο κόπο και μεράκι. Ακόμα όμως και αν το σκεφτόμασταν να το πουλήσουμε, τα 25.000€ που μας πρότειναν δεν φτάνουν ούτε για να καλύψουν τις εργατοώρες που χρειάστηκαν για να δημιουργηθεί η Μηχανή Σύγκρισης Κινητών και το custom theme του TechValue που γράφτηκε κυριολεκτικά γραμμή γραμμή!

Για να μην αναφέρουμε και το domain authority που έχουμε χτίσει από τη μέρα που ξεκινήσαμε! Θα ήθελα να ευχαριστήσω ξανά και από εδώ όλους αυτούς που στηρίζουν το TechValue.gr. Να ξέρετε πως δεν θα σταματήσουμε ποτέ να αποκαλύπτουμε τις κακές πρακτικές των εταιρειών γιατί πολύ απλά δεν το κάνει κανείς άλλος στην Ελλάδα! #Bona_Fide