Εμφανίστηκε το “διάφανο” Xiaomi Mi 10 Explorer Edition

Μπορεί το Xiaomi Mi 10 να έχει παρουσιαστεί επίσημα εδώ και καιρό, ωστόσο η Xiaomi δεν είχε αποκάλυψη την Explorer Edition του. Τι είναι αυτή; Εδώ και δύο χρόνια η κινεζική εταιρία κυκλοφορεί την εν λόγω έκδοση των συσκευών της, η οποία χαρακτηρίζεται από τα διάφανα τμήματά της, ώστε να εμφανίζεται το εσωτερικό της.

Με την Xiaomi να έχει αργήσει αυτή την φορά, δεν ήταν λίγοι οι φίλοι της εταιρίας που άρχησαν να “φωνάζουν” διαδικτυακά για την κυκλοφορία της Explorer Edition του Mi 10, με κάποιους μάλιστα να θέλουν να ανταλλάξουν το απλό τους Mi 10 με το νέο. Τελικά η κινεζική εταιρία έδειξε την πολυπόθητη συσκευή, μέσα από φωτογραφίες που η ίδια δημοσιοποίησε.

Σε αυτές φαίνεται το εσωτερικό της συσκευής, όπως η κάμερα, η μπαταρία, το flash, αλλά και το σημείο που φορτίζει η συσκευή. Πέρα από την εμφάνιση της συσκευής, τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά της αναμένεται να είναι ίδια. Δηλαδή αυτή θα έρθει με Snapdragon 865, μνήμη RAM LPDDR5, AMOLED οθόνη 6.67 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 90Hz και τετραπλή κύρια κάμερα με τον βασικό αισθητήρα να είναι ανάλυσης 108MP

Για την ώρα δεν είναι γνωστό πότε θα αρχίσει η διάθεσή της και η αρχική τιμή πώλησης. Περιμένουμε όμως με αγωνία την global version αγορά από Κίνα από site αγορών μέσω ίντερνετ όπως το Banggood και πάντα ακολουθώντας τον οδηγό για απόλυτη ασφάλεια για όλα τα δέματα μας.

OnePlus Nord Android