Όλη η Ελληνική νομοθεσία από μια εφαρμογή στο κινητό σου

Στη σημερινή εφαρμογή της ημέρας θα δούμε μια ιδιαίτερη περίπτωση. Μία εφαρμογή που πρέπει ο καθένας μας να έχει, σε περίπτωση που χρειαστεί. Η εφαρμογή περιέχει όλη την Ελληνική νομοθεσία, έτσι απλά. Είναι ό,τι πρέπει για δικηγόρους και πολλές άλλες κατηγορίες επαγγελματιών που χρειάζονται τη νομοθεσία.

Ελληνική Νομοθεσία

Η εφαρμογή με την Ελληνική νομοθεσία περιέχει νόμους από αστικό, ποινικό, εμπορικό, δημόσιο και ευρωπαϊκό δίκαιο. Για παράδειγμα, αν θέλεις να διαβάσεις το Ελληνικό σύνταγμα, θα πρέπει να επιλέξεις “Δημόσιο Δίκαιο” και στη συνέχεια “Σύνταγμα”. Οι νόμοι χωρίζονται σε ενότητες, για πιο εύκολη ανάγνωση.

Επίσης, κάτω από κάθε νομοθετική κατηγορία, η εφαρμογή αναφέρει και πότε ενημερώθηκε τελευταία φορά ο νόμος. Για παράδειγμα, σύμφωνα με την εφαρμογή, το Ελληνικό σύνταγμα ενημερώθηκε τελευταία φορά στις 27/05/2008. Αν βρείτε κάποιο λάθος στην εφαρμογή, υπάρχει επιλογή να κάνετε αναφορά, ώστε οι δημιουργοί να το διορθώσουν.

Η εφαρμογή δημιουργήθηκε από σπουδαστές και έχει μόλις 1.000 downloads. Η χρήση της εφαρμογής είναι δωρεάν, αλλά με διαφημίσεις κατά την χρήση. Μέχρι στιγμής, η εφαρμογή με την Ελληνική νομοθεσία φαίνεται να είναι ενημερωμένη, με τελευταίο update στις 3 Οκτωβρίου 2017. Αν η εφαρμογή σου αρέσει ή σου φάνηκε χρήσιμη, υπάρχει επιλογή να αφαιρέσεις τις διαφημίσεις για πάντα, με ένα μικρό αντίτιμο.

Βρες της εφαρμογή εδώ για Android κινητά.

 

Asus ZenFone 8 Android