Εκπαιδευτική εφαρμογή με μαθηματικά, επιστήμη, οικονομικά και ιστορία

Με την συγκεκριμένη εφαρμογή της ημέρας θα σου δείξω ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που μπορείς να εγκαταστήσεις δωρεάν στο κινητό σου. Η εφαρμογή είναι μόνο στα αγγλικά, οπότε δεν είναι και τόσο ιδανική για μικρές ηλικίες. Καλύπτει κατηγορίες όπως τα μαθηματικά, επιστήμη, οικονομία, ιστορία και πολλές άλλες.

εκπαιδευτική εφαρμογή

Εκπαιδευτική εφαρμογή

Η εκπαιδευτική εφαρμογή έχει 5 εκατομμύρια Downloads και πάνω από 65 χιλιάδες αξιολογήσεις με συνολική βαθμολογία 4.6 αστέρια στα 5. Σε πολλά από τα θέματα που καλύπτει η εφαρμογή, υπάρχουν μέχρι και video για να σε βοηθήσουν να καταλάβεις καλύτερα και πιο εύκολα με παραδείγματα.

Η εφαρμογή όπως ανέφερα μπορεί να μην κάνει για μικρές ηλικίες που δεν γνωρίζουν καλά αγγλικά, αλλά καλύπτει μέχρι και πολύπλοκες εξισώσεις και μπορεί να φανεί χρήσιμη στο καθένα, μικρό ή μεγάλο. Αν χρησιμοποιείς την εφαρμογή για πρώτη φορά, πήγαινε στην αναζήτηση και ψάξε για “Greek”. Εκτός από εκπαιδευτικά video, υπάρχουν και ιστορικά σαν μικρά ντοκιμαντέρ.

Αν δεν έχεις σύνδεση στο ίντερνετ η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και offline. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι bookmark το θέμα που θες, και αυτό θα αποθηκευτεί αυτόματα στη μνήμη του κινητού ώστε να το δεις και να το διαβάσεις όποτε θες. Όλες οι ασκήσεις και γνώσεις που προσφέρει η εφαρμογή μπορείς να τις βρεις και στην επίσημη σελίδα τους, όπου όλη η πρόοδος σου θα συγχρονίζεται από το κινητό στη σελίδα τους και το αντίστροφο. Δες ακόμα την απόλυτη εφαρμογή που θα σε βοηθήσει να ενισχύσεις τη μνήμη σου.

Η επίσημη σελίδα της εφαρμογής.

Ευχαριστώ πολύ τη Δήμητρα Μαριδάκη για την ιδέα!

Asus ZenFone 8 Android