Διαρροή αποκαλύπτει εικόνες υψηλής ανάλυσης του επερχόμενου Google Pixel 7a

Η προσμονή για το επερχόμενο Google Pixel 7a είναι στα ύψη για καλό λόγο. Με την αναμενόμενη κυκλοφορία του αργότερα φέτος, το Pixel 7a αναμένεται να είναι ένα πολυαναμενόμενο smartphone μεσαίας κατηγορίας από τη Google, γεμάτο με καλές προδιαγραφές σε σχετικά χαμηλή τιμή.

Χάρη σε μια αποκλειστική διαρροή, εικόνες υψηλής ανάλυσης του Pixel 7a εμφανίστηκαν τώρα, δίνοντάς μας μια γεύση του τι να περιμένουμε από αυτή τη συσκευή. Η SKU για το Pixel 7a φέρεται να είναι GHL1X, και η συσκευή προορίζεται κυρίως για προγραμματιστές για δοκιμές και πειραματισμούς πριν από την παγκόσμια κυκλοφορία της.

Pixel 7a leak

Ένα από τα νέα χαρακτηριστικά του Pixel 7a που διέρρευσαν είναι η μνήμη RAM του. Η συσκευή έρχεται με 8GB LPDDR5 RAM κατασκευασμένη από τη Samsung, η οποία είναι γνωστή για τις γρήγορες επιδόσεις και την ενεργειακή της απόδοση. Αυτό σημαίνει ότι το Pixel 7a αναμένεται να προσφέρει γρήγορες και ομαλές επιδόσεις, όπως όλα δείχνουν τουλάχιστον.

Pixel 7a leak

Εκτός από τη μνήμη RAM, το Pixel 7a διαθέτει επίσης αποθηκευτικό χώρο 128GB UFS SKHynix. Με αυτόν τον αποθηκευτικό χώρο, οι χρήστες μπορούν να περιμένουν γρήγορους χρόνους εκκίνησης εφαρμογών, ομαλή πολυδιεργασία και αρκετό αποθηκευτικό χώρο για πολυμέσα και τα έγγραφά.

Η συσκευή που διέρρευσε προορίζεται μόνο για προγραμματιστές ώστε να προβούν σε δοκιμές και πειραματισμούς πριν την ανακοίνωση της συσκευής για αποφευχθούν τυχόν προβλήματα.

Καθώς η ημερομηνία κυκλοφορίας του Pixel 7a πλησιάζει, μπορούμε να περιμένουμε περισσότερες διαρροές και πληροφορίες να βγουν στην επιφάνεια, δίνοντάς μας μια καλύτερη ιδέα για το τι να περιμένουμε από αυτή τη συσκευή. Μέχρι τότε, οι φωτογραφίες και οι προδιαγραφές που διέρρευσαν προσφέρουν μια πολύ καλή ματιά σε αυτό που θα μπορούσε να είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά smartphones μεσαίας κατηγορίας της χρονιάς. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ενημερώσεις σχετικά με το Pixel 7a.

Πηγή