Εγκατάσταση YouTube Εφαρμογής | Οδηγίες Για Android και iPhone Κινητά

Εν συντομία:

Οδηγίες Εγκατάστασης YouTube

Αναλυτικές οδηγίες βήμα προς βήμα για την εγκατάσταση της εφαρμογής YouTube σε κάθε κινητό ή tablet για αρχάριους. Ο οδηγός καλύπτει όλες τις υποστηριζόμενες συσκευές, όπως Android και iPhone.

Χρόνος ολοκλήρωσης: PT2M

Χρειάζεσαι: Smartphone

Επιπλέον: Android ή iOS


Βήμα 1: Άνοιξε Την Εφαρμογή Εγκατάστασης

Ανάλογα με την συσκευή που έχεις και θέλεις να εγκαταστήσεις το YouTube θα πρέπει να βρεις και τo αντίστοιχo εικονίδιο για να πατήσεις. Για παράδειγμα αν το κινητό σου είναι Android ψάξε για το Play Store, αν είναι Apple iPhone για το App Store. Αν απλώς έχεις μπερδευτεί και θες να ανοίξεις το YouTube από τον υπολογιστή ή το laptop τότε επισκέψου τη σελίδα www.YouTube.com.

Play Store τι είναι

Βήμα 2: Αναζήτησε Το YouTube

Στο Play Store ή το App Store, ανάλογα με την συσκευή, στη γραμμή αναζήτησης που συνήθως βρίσκεται στο πάνω μέρος της οθόνης πληκτρολόγησε YouTube και πάτα enter ή το κουμπί που μοιάζει με μεγεθυντικό φακό για να εντοπίσεις την εφαρμογή και να προχωρήσεις στην εγκατάσταση της. Όταν εμφανιστεί πατάς πάνω της.

YouTube Εγκατάσταση

Βήμα 3: Πάτα Το Κουμπί Της Εγκατάστασης

Στην οθόνη πλέον θα βλέπεις την εφαρμογή του YouTube, πατά πάνω σε αυτή και στη συνέχεια θα εμφανιστεί το κουμπί εγκατάστασης της εφαρμογής το οποίο και πρέπει να πατήσεις για να ξεκινήσει η εγκατάσταση της εφαρμογής.

youtube εικονίδιο εφαρμογής
Αναλυτικά:

Η εγκατάσταση εφαρμογών για κάποιους μπορεί να είναι μία δεδομένη διαδικασία που γνωρίζουν καλά, αλλά δεν έχουμε όλοι τις ίδιες γνώσεις και δεν μεγαλώσαμε με τον ίδιο τρόπο. Δεν είναι λίγοι οι συναθρωποι μας που δεν γνωρίζουν πως θα εγκαταστήσουν βασικές εφαρμογές όπως είναι το YouTube που θα δούμε. Πιο πάνω είδαμε πιο συνοπτικά τα βήματα εγκατάστασης και παρακάτω θα τα δούμε λίγο πιο αναλυτικά.

εγκατάσταση YouTube
  1. Αρχικά πρέπει να εντοπίσεις την εφαρμογή Play Store για Android ή App Store αν έχεις iPhone κινητό. Στην οθόνη όπου βρίσκονται όλες οι εφαρμογές, την εντοπίζεις και την ανοίγεις.
  2. Στο Play Store ή στο App Store που άνοιξες στο πρώτο βήμα, πάνω θα εμφανιστεί μία μπάρα αναζήτησης, εκεί πληκτρολόγησε YouTube και πάτα αναζήτηση ή το enter στο πληκτρολόγιο ώστε να εντοπιστεί η εφαρμογή.
  3. Είμαστε στο σημείο που έχουμε εντοπίσει την εφαρμογή του YouTube, πατάμε πάνω σε αυτή και μένει να πατήσουμε το κουμπί της εγκατάστασης.
  4. Όταν τελειώσει η εγκατάσταση, μαζί με όλες τις εφαρμογές της συσκευής σου θα βρεις και το εικονίδιο του YouTube, άνοιξε το και είσαι σχεδόν έτοιμος, η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε!
  5. Αυτό ήταν, τώρα μπορείς να παρακολουθήσεις ό,τι βίντεο επιθυμείς στην εφαρμογή του YouTube που μόλις εγκατέστησες.
  6. Όχι μόνο κατάφερες να εγκαταστήσεις το YouTube, αλλά μόλις έμαθες πως μπορείς να εγκαταστήσεις οποιαδήποτε εφαρμογή!

Με παρόμοιο τρόπο μπορείς ακόμα να εγκαταστήσεις το Viber, αλλά και το Messenger του Facebook.