Οδηγίες Εγκατάστασης Viber για κινητό και υπολογιστή

Εάν δεν γνωρίζεις πως μπορεί να γίνει η εγκατάσταση του Viber αυτό μάλλον σημαίνει πως είσαι αρχάριος, γι’αυτό ακριβώς θα δούμε βήμα προς βήμα την διαδικασία. Παρακάτω θα βρεις αναλυτικές γραπτές οδηγίες, αλλά και video για να τα καταφέρετε όλοι ανεξαιρέτως.

εγκατάσταση viber

Εγκατάσταση Viber για συσκευές χωρίς Play Store όπως huawei

Για την εγκατάσταση του Viber σε συσκευές χωρίς Play Store τα πράγματα είναι λίγο πιο πολύπλοκα για εσάς τους αρχάριους. Αρχικά θα πρέπει να κατεβάσετε το αρχείο εγκατάστασης από κάποια ανεπίσημη πηγή όπως αυτή.

Στη συνέχεια, συνήθως από την μπάρα ειδοποιήσεων θα πρέπει να ανοίξετε το αρχείο που έγινε download και να προχωρήσετε στην εγκατάσταση της. Ενδέχεται να χρειαστεί να ενεργοποιήσετε την επιλογή “άγνωστες πηγές” από τις ρυθμίσεις.

Τέλος, μπορείς να συνεχίζεις να διαβάζεις κανονικά τις επόμενες οδηγίες από το βήμα 3.

Εγκατάσταση Viber σε Κινητό

  1. Αρχικά πρέπει να εντοπίσεις την εφαρμογή Play Store (ή App Store αν έχεις iPhone) στο κινητό σου όπου βρίσκονται όλες οι εφαρμογές και την ανοίγεις.
  2. Στο Play Store πάνω πάνω θα εμφανιστεί μία μπάρα, εκεί πληκτρολόγησε Viber και πάτα αναζήτηση ώστε να εντοπιστεί η εφαρμογή και να πατήσεις το πράσινο κουμπί που λέει “εγκατάσταση”.
  3. Όταν τελειώσει η εγκατάσταση, μαζί με όλες τις εφαρμογές της συσκευής σου θα βρεις και το Viber, άνοιξε το και είσαι σχεδόν έτοιμος, η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε. Τώρα πρέπει να ακολουθήσεις τα βήματα της εφαρμογής ώστε να το ρυθμίσεις.
  4. Αν σου ζητηθεί, ανάλογα με την έκδοση λογισμικού που έχεις, αποδέξου τα δικαιώματα που απαιτεί. Για να λειτουργήσει σωστά χρειάζεται πρόσβαση σε επαφές, μικρόφωνο, κάμερα αλλά και αποθηκευτικό χώρο.
  5. Ολοκληρώνοντας θα χρειαστεί να πληκτρολογήσεις τον αριθμό της SIM που είναι στο κινητό. Προσοχή, αν δώσεις άλλο αριθμό ενδέχεται να μην δουλέψει σωστά ή να προκύψουν διάφορα προβλήματα.
  6. Στο τελευταίο στάδιο θα λάβεις SMS ή κλήση επιβεβαίωσης με ένα κωδικό που πρέπει να πληκτρολογήσεις όταν σου ζητηθεί. Καλές συνομιλίες!

Οι οδηγίες για την εγκατάσταση του Viber δεν γίνεται να είναι πιο αναλυτικές. Ανάλογα με την έκδοση της εφαρμογής, αλλά και του λειτουργικού συστήματος ενδέχεται να υπάρχουν μικρές διαφορές. Αν εξακολουθείς να δυσκολεύεσαι, παρακολούθησε το βίντεο ακριβώς από πάνω που θα σε βοηθήσει περισσότερο.

Viber στον υπολογιστή

Το Viber για υπολογιστή που βλέπετε στη παρακάτω εικόνα διαφέρει αρκετά από την εφαρμογή. Τα πάντα γίνονται από την άνεσή που ένα φυσικό πληκτρολόγιο και μία πιο άνετη και μεγάλη οθόνη μπορεί να προσφέρει. Είναι μια καλή εναλλακτική του Skype, αφού μπορούμε να κάνουμε και κλήσεις με εικόνα και ήχο.

Δεν χρειάζεται νέος λογαριασμός, τα μηνύματα θα συγχρονίζονται με αυτά του κινητού και αντίστροφα. Κατέβασε το Viber για υπολογιστή από εδώ.

Viber στον Υπολογιστή

Ακόμα, διάβασε πριν είναι αργά πως μπορείς να ανακτήσεις συνομιλίες, να πάρεις backup και γιατί δεν πρέπει να παραβιάσεις το Viber.

Αφήστε μια απάντηση

Τα email δεν δημοσιεύονται. Ανορθόγραφα σχόλια, με κεφαλαία ή εκτός θέματος διαγράφονται.