Το Wind Fiber έφτασε Λάρισα με 3 δωρεάν HotSpot 200Mbps!

Στις 20 Μαρτίου 2019 η Wind διέθεσε στην πόλη της Λάρισας 35.000 γραμμές οπτικής ίνας που μπορούν να προσφέρουν υψηλές ταχύτητες για σύνδεση στο ίντερνετ έως και 1Gbps. Η Λάρισα είναι η τρίτη πόλη που το Wind Fiber γίνεται διαθέσιμο με πρώτη την Αθήνα και δεύτερη την Καλαμάτα.

δωρεάν ίντερνετ WiFi Λάρισα

Wind Fiber 100, 200 και 1Gbps

Πλέον οι κάτοικοι της Λάρισας θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε Wind Fiber 100, 200, αλλά και 1Gbps για τους πιο hardcore. Το πιο οικονομικό πρόγραμμα που προσφέρει 100Mbps μπορεί εύκολα να καλύψει τις ανάγκες για δικτύωση μίας ολόκληρης οικογένειας και ξεκινάει με κόστος 42€ για το βασικό πακέτο τα οποία δεν τα λες και λίγα.

δωρεάν ίντερνετ WiFi Λάρισα

Δωρεάν WiFi HotSpot 200Mbps σε 3 πλατείες!

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Wind πλέον 3 κεντρικές “πλατείες” της Λάρισας διαθέτουν δωρεάν WiFi HotSpot με ταχύτητα έως 200Mbps. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω του δικτύου FttH GPON που διαθέτη η Wind. Έτσι καθημερινά πλέον 500 πολίτες εξυπηρετούνται και απολαμβάνουν ελεύθερη πρόσβαση στο ίντερνετ. Παρακάτω τα 3 κεντρικά σημεία που έχουν δωρεάν WiFi HotSpot.

  • Κεντρική πλατεία Δημαρχείου
  • Πάρκο Αλκαζάρ
  • Πάρκο Αγίου Αντωνίου
Δωρεάν ίντερνετ WiFi

Προσφέρει όμως όσα υπόσχεται η Wind;

Το TechValue έχει περάσει από “κόσκινο” τις νέες υπηρεσίες της Wind. Διάβασε την αναλυτική αξιολόγηση του Wind Fiber 100, αλλά και μέτρησε την σύνδεση σου στο ίντερνετ με το SpeedTest.

Asus ZenFone 8 Android