Βλάβη στο ίντερνετ; Δικαιούσαι δωρεάν GB

Κατά καιρούς οι εταιρίες τηλεπικοινωνιών αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα τα οποία αυτομάτως και σχεδόν στιγμιαία γίνονται και δικά σου. Αυτό γιατί μπορεί να δουλεύεις από το σπίτι και όχι μόνο.

Ευτυχώς σε αυτές τις περιπτώσεις οι εταιρίες, τουλάχιστον τις πιο πολλές φορές δείχνουν κατανόηση. Σήμερα η Cosmote αντιμετωπίζει πρόβλημα και χιλιάδες χρήστες στην Αττική δεν έχουν όχι μόνο ίντερνετ, αλλά ούτε καν σταθερό τηλέφωνο.

Δωρεάν MB – Data σε περίπτωση βλάβης

Αφού επηρέασε και μένα το πρόβλημα πήρα τηλέφωνο τον δωρεάν αριθμό δήλωσης βλάβης και δήλωσα την βλάβη, αφού φυσικά πρώτα επιβεβαιώθηκε και από την τεχνική υποστήριξη.

Στην συνέχεια ζήτησα να μου προστεθούν δωρεάν δεδομένα στο κινητό μου ώστε να μπορώ να συνδεθώ στο ίντερνετ. Η υπάλληλος δεν δίστασε ούτε στιγμή και πρόσθεσε στο κινητό μου 10GB δωρεάν για 1 μήνα ώστε να μπορώ με tethering HotSpot να μπορώ να συνδέσω έστω τον υπολογιστή. Μάλιστα αν η βλάβη δεν έχει επιλυθεί μου είπε να επικοινωνήσω πάλι μαζί τους για να προσθέσουν περισσότερα.

Αν και δεν έχω δοκιμάσει το παραπάνω με άλλη εταιρία εκτός από την Cosmote, είμαι σχεδόν βέβαιος πως αντίστοιχη αντιμετώπιση θα έχουν Wind και Vodafone. Αν και εσύ έχεις βλάβη μη διαστάσεις να ζητήσεις το ίδιο ώστε να μην επηρεαστεί αρνητικά η καθημερινότητα σου.

Αφήστε μια απάντηση

Τα email δεν δημοσιεύονται. Ανορθόγραφα σχόλια, με κεφαλαία ή εκτός θέματος διαγράφονται.