Δωρεάν φόντο για κινητά | Η καλύτερη και πιο οργανωμένη εφαρμογή

Εφαρμογές που προσφέρουν δωρεάν φόντο για κινητά υπάρχουν άπειρες. Ελάχιστες όμως είναι αυτές που αξίζουν και είναι σωστά οργανωμένες, πάνω απ’ όλα. Μια από αυτές είναι η εφαρμογή Wallpapers HD 4K, που έχει πολλά θετικά σημεία και είναι με διαφορά μια από τις καλύτερες εφαρμογές στο είδος της. Με την αξία της είναι σήμερα η εφαρμογή της ημέρας.

Δωρεάν φόντο για κινητά

Καταρχάς, ενημερώνεται συχνά, με την τελευταία ενημέρωση αυτήν τη στιγμή να έχει γίνει στις 30 Ιουνίου 2017. Έχει πάνω από 100 χιλιάδες αξιολογήσεις, με συνολική βαθμολογία 4.8 αστέρια στα 5. Όπως καταλαβαίνετε, δεν πρόκειται για κάποια τυχαία εφαρμογή. Παλιότερα, είχαμε γράψει για τις Muzei και Zedge εφαρμογές, αλλά έχουν χαμηλότερη βαθμολογία.

Όσοι έχετε δοκιμάσει διάφορες τυχαίες δωρεάν εφαρμογές στο Play Store για δωρεάν φόντο για κινητά, ξέρετε πως δεν είναι απλή υπόθεση. Συχνά, αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα και ασυμβατότητες, ανάλογα τη συσκευή και την έκδοση Android που φοράνε. Γι’ αυτό πάμε να δούμε τι ακριβώς μπορεί κάνει και πώς ξεχωρίζει η Wallpapers HD 4K εφαρμογή.

  1. Εντοπίζει την ανάλυση του κινητού και εμφανίζει τις κατάλληλες εικόνες φόντου και υποστηρίζει μέχρι και 4K αναλύσεις.
  2. Επιλέγουμε εμείς ανάλυση και, αν θέλουμε, αποθηκεύουμε την εικόνα στο κινητό.
  3. Έχει μόνο υψηλής ποιότητας εικόνες φόντου και, φυσικά, όλες είναι δωρεάν.
  4. Δίνει την επιλογή για αυτόματο κόψιμο (crop) της εικόνας, ανάλογα την οθόνη.
  5. Ανανεώνονται συχνά οι εικόνες.
  6. Δίνει την επιλογή να αλλάξουμε εικόνα και για την οθόνη ξεκλειδώματος.
  7. Είναι γρήγορη και σταθερή.
  8. Έχεις καλύτερες αξιολογήσεις.

Βρείτε την εφαρμογή εδώ.

 

Leave a Reply