Μάθε ξένες γλώσσες δωρεάν και εύκολα από το κινητό σου

Αν θέλεις να μάθεις μία ξένη γλώσσα, αλλά δεν θέλεις να δεσμευτείς σε συγκεκριμένο εβδομαδιαίο πρόγραμμα, και δεν έχεις τα χρήματα για να επενδύσεις σε κάποια σχολή ξένων γλωσσών. Τότε πρέπει να στρέψεις την προσοχή σου στη εφαρμογή που θα σου παρουσιάσω σε αυτό το άρθρο για δωρεάν μαθήματα ξένων γλωσσών. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι μία δωρεάν εφαρμογή για Android smartphones που θα σε διδάξει γλώσσες με διασκεδαστικό τρόπο.

Δωρεάν μαθήματα ξένων γλωσσών

Δωρεάν μαθήματα ξένων γλωσσών

Η τρόπος λειτουργίας της εφαρμογής είναι πολύ απλός. Αρχικά θα χρειαστεί να δημιουργήσεις έναν λογαριασμό με το email σου, και από εκεί και πέρα μπορείς να επιλέξεις την ξένη γλώσσα που θέλεις να μάθεις. Αν θέλεις να μάθεις Αγγλικά ευτυχώς η εφαρμογή υποστηρίζει Ελληνικά και θα είναι εύκολο ακόμα και αν δε ξέρεις τίποτα.

Το πιο πιθανό όμως είναι πως για να μάθεις κάποια άλλη γλώσσα (εκτός από τα Αγγλικά) θα χρειαστεί να ξέρεις ήδη αγγλικά, καθώς οι περισσότερες, ξεκινούν με αυτή τη γλώσσα ως βάση. Για παράδειγμα για να μάθεις Ισπανικά θα πρέπει να ξέρεις Αγγλικά, εκτός και αν πρόσθεσαν υποστήριξη όπως για τα Αγγλικά. Οι γλώσσες που μπορείτε να μάθετε δωρεάν μέσω του Duolingo είναι οι εξής: Ισπανικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Πορτογαλικά, Ολλανδικά, Ιρλανδικά, Δανέζικα, Σουηδικά και φυσικά Αγγλικά. Είναι πιθανό να προστεθούν περισσότερες ξένες γλώσσες.

Δωρεάν μαθήματα ξένων γλωσσών

Η εκμάθηση γίνεται μέσα από απλές λέξεις στην αρχή και μέσα από μικρά κουίζ που ελέγχουν την πρόοδό σου, και σιγά-σιγά θα αρχίσεις να ανεβαίνεις επίπεδο. Συνεχίζοντας με φράσεις, ενώ για ό,τι καινούργιο μαθαίνεις θα υπάρχει και ηχητικό κομμάτι με την προφορά. Για να εξασφαλίσεις συνεχή πρόοδο, μπορείς να θέσεις ημερήσιους στόχους που συμβαδίζουν με τον διαθέσιμο χρόνο σου. Ώστε να μάθεις την ξένη γλώσσα που θες με τον ρυθμό που εσύ επιθυμείς. Μάλιστα, τα μαθήματα είναι χωρισμένα σε ενότητες και για να προχωρήσετε στην επόμενη πρέπει να ολοκληρώσετε τις προηγούμενες.

μαθήματα ξένων γλωσσών δωρεάν

Η εκμάθηση ξένων γλωσσών πότε δεν ήταν πιο εύκολη

Το Duolingo είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος εκμάθησης μίας νέας γλώσσας, και το ότι είναι δωρεάν το κάνει ακόμα πιο δελεαστικό. Φυσικά κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί πως θα μάθεις να μιλάς άπταιστα Αγγλικά, αλλά σίγουρα αυτή η εφαρμογή μπορεί να σε βοηθήσει σημαντικά. Ως συνήθως παρακάτω έχουμε το link για να κατεβάσετε την εφαρμογή από το Google Play Store.

 

Βρες την εφαρμογή εδώ για Android.

Sony