Δωρεάν ίντερνετ στο κινητό | Μένουμε σπίτι

Σε μία αρκετά λογική και δικαιολογημένη κίνηση προέβη η Cosmote. Βασικός σκοπός της οποίας είναι να βοηθήσει την κοινωνία να “παραμείνει στο σπίτι”. Έτσι ώστε να υπάρχει “καλύτερη” επικοινωνία με αγαπημένα πρόσωπα ή και ακόμα να βοηθήσει λίγο περισσότερο την απομακρυσμένη εργασία. Ας δούμε εν συντομία τις παροχές.

δωρεάν ίντερνετ στο κινητό

Δωρεάν ίντερνετ στο κινητό από την Vodafone

15GB δωρεάν: Ίσως η πιο ενδιαφέρουσα δωρεάν παροχή που θα δώσει η Cosmote είναι τα 15GB ελεύθερης χρήσης για 30 μέρες και χωρίς κάποιο περιορισμό στην ταχύτητα ίντερνετ. Δεν υπάρχουν εξαιρέσεις και ισχύει για όλους τους πελάτες της Cosmote, ιδιώτες και επαγγελματίες. Σύμφωνα με την ανακοίνωση από σήμερα οι χρήστες θα μπορούν να ενεργοποιήσουν τα 15GB μέσα από τις αντίστοιχες εφαρμογές.

13888 τι είναι και σε ποιον ανήκει;

Δωρεάν ομιλία: 300 λεπτά δωρεάν ομιλίας θα έχουν οι συνδρομητές της Cosmote που βρίσκονται σε Ιταλία και Ισπανία. Όπως και 1GB data, αλλά και 300 SMS για 2 βδομάδες.

Περιμένουμε σύντομα και αντίστοιχες κινήσεις από Wind και Vodafone. Παρόλα αυτά παραμένει απαράδεκτη η στάση τους αφού έπρεπε ήδη να έχουν ανακοινώσει δωρεάν παροχές όπως έγινε σε όλες τις χώρες που ο ιός εξαπλώνεται. Μέχρι τότε μην ξεχνάτε να δοκιμάζετε την σύνδεση σας με το SpeedTest.

Δωρεάν ίντερνετ στο κινητό από την Q

Σε αντίστοιχη προσφορά προχώρησε μόλις και η Q της WInd. Μέσα από την εφαρμογή της Q μπορούν να ενεργοποιηθούν 15GB εντελώς δωρεάν και να διευκολύνει περαιτέρω την επικοινωνία. Όπως και η Cosmote έτσι και η Q αποφάσισε να τα διαθέσει για 30 ημέρες.

δωρεάν internet στο κινητό
Asus ZenFone 8 Android