Διαρροή δείχνει απογοητευτικά χαρακτηριστικά για το Note 20

Δυσάρεστα είναι τα νέα για τους φίλους της σειράς Note της Samsung, αφού σύμφωνα με τις τελευταίες διαρροές έχουμε ένα τεράστιο πισωγύρισμα. Πιο συγκεκριμένα, οι διαρροές αφορούν το βασικό μοντέλο Galaxy Note 20, του οποίου τα χαρακτηριστικά είναι αρκετά χειρότερα, όχι μόνο από το Note 20+, αλλά και του προηγούμενου Note 10.

Κύρια πηγή του προβλήματος φαίνεται να είναι η οθόνη. Σύμφωνα με την διαρροή, το Note 20 θα διαθέτει οθόνη ανάλυσης 1080p, με ρυθμό ανανέωσης μόλις 60Hz. Αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα Galaxy S20 έρχονται με οθόνες 120Hz, ενώ πολλές σημαντικά φθηνότερες συσκευές διαθέτουν οθόνες με ρυθμό ανανέωσης 90Hz ή και υψηλότερο.

Που οφείλεται το πισωγύρισμα;
Η απόφαση της Samsung δείχνει τραγική και μάλλον έχει στόχο να σπρώξει τον καταναλωτή στο ακριβότερο μοντέλο, το οποίο φυσικά θα έχει και σημαντικά μεγαλύτερο κόστος. Ταυτόχρονα το απλό Note 20 έρχεται με flat οθόνη, χάνοντας τον εντυπωσιακό edge σχεδιασμό. Από ότι φαίνεται η εταιρία έχει φτιάξει ένα Note 20 Lite, το οποίο όμως θα πωλείται σε υψηλή τιμή και θα έχει σημαντικά χειρότερα χαρακτηριστικά σε σχέση με το ακριβότερο Note 20 Ultra/20+.

Η επίσημη αποκάλυψη του Galaxy Note 20 και 20 Ultra/20+ αναμένεται να γίνει τον Αύγουστο στο Unpacked event της Samsung. Στο ίδιο event θα αποκαλυφθεί το Galaxy Fold 2 και ίσως το Galaxy Watch 3.

OnePlus Nord Android