Νέα διαρροή αποκαλύπτει εντυπωσιακή τιμή για το Google Pixel 4a

Η επίσημη ανακοίνωση του Google Pixel 4A έχει αρχίσει να πλησιάζει και οι φήμες για την πολυαναμενόμενη συσκευή συνεχίζουν να οργιάζουν. Αυτή την φορά είχαμε μία διαρροή για την τιμή της συσκευής της Google, η οποία από ότι φαίνεται θα είναι τρομερά ανταγωνιστική.

Google Pixel 4A

Πιο συγκεκριμένα ο Stephen Hall, της γνωστής ιστοσελίδας 9to5Google, αποκάλυψε πως η τιμή της συσκευής θα είναι στα $349. Πρόκειται για μία χαμηλή τιμή, που κάνει το Pixel 4a μία καλή επιλογή στην mid range κατηγορία. Με την εν λόγω τιμή το Pixel 4a όχι μόνο είναι $50 φθηνότερο από το iPhone SE, αλλά ταυτόχρονα θα διαθέτει και διπλάσια χωρητικότητα στην βασική του έκδοση. Σύμφωνα με τις φήμες, η απλή έκδοση του Pixel 4a θα έρχεται με 128GB αποθηκευτικού χώρου, έναντι των 64GB του iPhone SE.

Από ότι φαίνεται η Google έχει θέσει ως στόχο να κερδίσει την Apple στην μάχη των mid-range συσκευών, προσφέροντας υψηλά χαρακτηριστικά σε χαμηλή τιμή. Θυμίζουμε πως η συσκευή της Apple έρχεται με τον πανίσχυρο A13 επεξεργαστή, ο οποίος λογικά θα ξεπερνά σε επιδόσεις τον Snapdragon 730 που φημολογείται πως θα έχει το Pixel 4a. Ένας τομέας που θα γίνει πραγματική μάχη, είναι στις κάμερες και τις φωτογραφικές δυνατότητες των συσκευών. Η συσκευή της Apple έχει λάβει θετικές κριτικές για τις επιδόσεις της σε αυτόν τον τομέα, ωστόσο το Pixel έχει κρυμμένο στο μανίκι του το Night Side mode που θα το δώσει σημαντικό προβάδισμα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Σε κάθε περίπτωση δεν μας χωρίζουν πολλές ημέρες από την αποκάλυψη του Pixel 4a, η οποία αναμένεται μέσα στον ερχόμενο Ιούνιο.

OnePlus Nord Android