Διαθέσιμο στην Ελλάδα το Google Play Pass

Όπως ανακοίνωσε η Google, το Google Play Pass επεκτείνεται σε ακόμη 24 χώρες και μία από αυτές είναι η Ελλάδα. Για όσους δεν γνωρίζουν, το Google Play Pass είναι η συνδρομητική υπηρεσία της εταιρίας που δίνει πρόσβαση σε αρκετά παιχνίδια και εφαρμογές.

Google Play Pass

Τα παιχνίδια και οι εφαρμογές που περιέχονται στην υπηρεσία δεν έχουν καμία διαφήμιση, ενώ δεν υπάρχει η δυνατότητα για πρόσθετες αγορές. Η υπηρεσία αυτή την στιγμή περιλαμβάνει περισσότερα από 500 παιχνίδια και εφαρμογές, ανάμεσά τους κάποια πολύ γνωστά, όπως το Star Wars: KOTOR, το Limbo, το Terraria, το Monument Valley, το Absolut Drift και πάρα πολλά ακόμη. Κάθε μήνα προστίθενται νέες εφαρμογές και παιχνίδια και η πλήρης λίστα είναι διαθέσιμη μέσω του Google Play Store.

Πόσο κοστίζει το Google Play Pass;
Για να γίνει κάποιος συνδρομητής του Google Play Pass στην Ελλάδα πρέπει να διαθέσει το ποσό των €4.99 ανά μήνα ή €29.99 ανά έτος. Ταυτόχρονα, υπάρχει οικογενειακή συνδρομή η οποία επιτρέπει διαμοιρασμό του περιεχομένου σε 5 άτομα. Τέλος, η Google προσφέρει την δυνατότητα της δωρεάν δοκιμής της υπηρεσίας για ένα μήνα.

OnePlus Nord Android