Διαθέσιμα νέα update για OnePlus Nord, 7T και 7Τ Pro

Ευχάριστα είναι τα νέα για τους κατόχους του OnePlus Nord αφού πριν λίγες ώρες ξεκίνησε η διάθεση ενός σημαντικού update για την συσκευή. Αρχικά η ενημέρωση έγινε αρχικά διαθέσιμη στην Ινδία και στις global συσκευές ενώ σύντομα αναμένεται και στα ευρωπαϊκά Nord.

OnePlus Nord, 7T, 7T Pro

Το συγκεκριμένο firmware update, με κωδικό 10.5.8.AC01BA για τις ευρωπαϊκές συσκευές, αναβαθμίζει την συσκευή σε OxygenOS 10.5.8 και φέρει αρκετές βελτιώσεις σε διάφορους τομείς. Πιο συγκεκριμένα, βελτιώσεις υπάρχουν στο μενού των ειδοποιήσεων, με επιλογή για απόκρυψη των silent ειδοποιήσεων, ενώ υπάρχουν αλλαγές και στο σύστημα των screenshot (Print Screen).

Ταυτόχρονα το update φέρνει βελτιώσεις στην κάμερα της συσκευής, καλύτερο calibration στις οθόνες και βελτιώνει αστάθειες στο λειτουργικό σύστημα και στη συνδεσιμότητα της συσκευής. Τέλος, περιλαμβάνει και την ενημέρωση ασφαλείας Σεπτεμβρίου για το Android.

Όσον αφορά τα OnePlus 7T και 7T Pro, έλαβαν και αυτά μία ενημέρωση που θα γίνει σταδιακά διαθέσιμη σε όλες τις συσκευές. Πέρα από την ενημέρωση ασφαλείας για τον μήνα Σεπτέμβριο, με το νέο firmware update βελτιώνεται η αυτονομία των συσκευών, ενώ λύνονται κάποια ήδη γνωστά προβλήματα και κάποιες αστάθειες του λειτουργικού.

OnePlus Nord Android