Σύντομα η WhatsApp εφαρμογή θα δίνει επιλογή για διαγραφή μηνυμάτων

Μέθυσες και έκανες ερωτική εξομολόγηση σε λάθος άτομο; Θες να διαγράψεις τις καφρίλες που έστειλες πριν γίνουν screenshot και πάνε Κοντοπίδη; Σύντομα, θα υπάρχει λύση. Μια ενδιαφέρουσα νέα δυνατότητα σχεδιάζει πολύ σύντομα να δώσει στους χρήστες η εφαρμογή WhatsApp. Έπρεπε να υπάρχει εδώ και καιρό, αλλά δεν πειράζει, καλύτερα αργά παρά ποτέ.

Η διαγραφή μηνυμάτων επιτέλους έρχεται. Η νέα δυνατότητα για διαγραφή μηνυμάτων whatsapp αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμη στη beta έκδοση, και, αν όλα πάνε καλά, θα είναι σύντομα διαθέσιμη για όλους τους χρήστες, με σχετικό update.

διαγραφή μηνυμάτων whatsapp

Η είδηση έγινε γνωστή από Twitter λογαριασμό, που είναι στο Beta πρόγραμμα της WhatsApp εφαρμογής. Όπως βλέπουμε και από την εικόνα, έχει δημιουργηθεί και η αντίστοιχη ειδοποίηση στο Android για να ειδοποιεί τον χρήστη για διεγραμμένα μηνύματα, που ακόμα δεν γνωρίζουμε πως ακριβώς θα λειτουργεί.

Ακόμα, στην τελευταία beta έκδοση δοκιμάζεται και η νέα δυνατότητα picture-in-picture για κινητά με Android Oreo. Συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα δεν υπάρχει, αλλά οι αλλαγές που έρχονται μόνο καλοδεχούμενες μπορεί να είναι.

διαγραφη μηνυματων whatsapp

από

Asus ZenFone 8 Android

Leave a Reply

Mην καταχωρείτε προσωπικά δεδομένα στα πεδία.