Οριστική διαγραφή μηνυμάτων messenger και συνομιλιών!

Η διαγραφή μηνυμάτων messenger στο Facebook είναι γεγονός από τον Φεβρουάριο του 2019. Αυτό σημαίνει πως οι χρήστες του κοινωνικού δικτύου έχουν την δυνατότητα να διαγράψουν οριστικά τα μηνύματα που επιθυμούν εύκολα. Προσοχή, η οριστική διαγραφή μηνυμάτων και από τους 2 ή από άλλα μέλη μίας συνομιλίας μπορεί να πραγματοποιηθεί τα πρώτα 10 λεπτά. Στο παρακάτω print screen μπορείτε να δείτε το μήνυμα που εμφανίζει το messenger κατά την διαγραφή ενός μηνύματος.

διαγραφή συνομιλίας messenger και από τους δυο
Διαγραφή μηνυμάτων facebook messenger

Τι γίνεται μετά τα 10 λεπτά;
Τα πράγματα είναι σχετικά απλά. Αφού περάσουν 10 λεπτά το Facebook messenger δίνει την επιλογή και πάλι για την διαγραφή τους. Με την διαφορά όμως ότι τα μηνύματα ή και μία ολόκληρη συνομιλία θα διαγραφή μόνο για τον χρήστη που την κάνει και δεν θα υπάρχει πουθενά στο προφίλ. Όμως στον messenger του άλλου συνομιλητή ή και συνομιλητών θα υπάρχει. Οπότε προσέχουμε ώστε αν θέλουμε να διαγράψουμε μηνύματα οριστικά για όλους να γίνει μέσα σε 10 λεπτά από την αποστολής τους.

διαγραφή μηνυμάτων messenger μετά τα 10 λεπτά

Οδηγίες διαγραφής μηνυμάτων

  • Η λειτουργία οριστικής διαγραφής λειτουργεί από desktop, laptop, αλλά και από την εφαρμογή messenger για iOS ή Android.
  • Διαγραφή από την εφαρμογή: Η διαγραφή μηνυμάτων από την εφαρμογή γίνετε με παρατεταμένο πάτημα πάνω στο μήνυμα. Αν δεν έχουν περάσει 10 λεπτά θα εμφανιστούν 2 επιλογές, διαγραφή για όλους ή μόνο για τον χρήστη που την χρησιμοποιεί.
  • Διαγραφή από desktop η laptop: Η διαδικασία δεν διαφέρει πολύ. Το ποντίκι πρέπει να τοποθετηθεί δίπλα από το μήνυμα που προορίζεται για διαγραφή και έτσι θα εμφανιστούν 3 μικρές τελείες δίπλα του. Πατώντας εκεί θα εμφανιστεί η επιλογή της διαγραφής με μία ή 2 επιλογές ανάλογα με το αν έχουν περάσει τα 10 λεπτά.
  • Διαγραφή ολόκληρης συνομιλίας: Στην “οθόνη” όπου βλέπουμε όλες τις συζητήσεις που έχουμε κάνει πατάμε παρατεταμένα πάνω σε αυτή που θέλουμε να διαγράψουμε. Έτσι θα εμφανιστούν διάφορες επιλογές όπως και αυτή της διαγραφής. Και πάλι όμως η διαγραφή θα γίνει μόνο για εμάς και η συνομιλία θα υπάρχει κανονικά στο κινητό του άλλου συνομιλητή.

Τι γίνεται αν διαγράψουμε 1 μήνυμα και από τους 2;

Στη περίπτωση που επιλεχθεί η επιλογή “Διαγραφή Για Όλους” τότε το μήνυμα διαγράφεται χωρίς την δυνατότητα ανάκτησης και στη θέση του εμφανίζεται το μήνυμα “Αφαιρέσατε Ένα Μήνυμα”. Οπότε μπορεί να υπάρχει η δυνατότητα διαγραφής, αλλά ο συνομιλητής ή οι συνομιλητές θα μπορούν να δουν ότι έχει γίνει διαγραφή. Παρακάτω και το σχετικό screenshot.

Πως να μην φαίνομαι ενεργός στο messenger από κινητό.

Αφήστε μια απάντηση

Τα email δεν δημοσιεύονται. Ανορθόγραφα σχόλια, με κεφαλαία ή εκτός θέματος διαγράφονται.

3 Σχόλια

    1. Μόνο τα πρώτα δέκα λεπτά το Facebook δίνει την δυνατότητα για διαγραφή ψηφιακών μηνυμάτων, πιο μετά δεν γίνεται.