Διαγραφή μηνυμάτων messenger – Επιτέλους είναι γεγονός!

Επιτέλους η διαγραφή μηνυμάτων messenger στο Facebook είναι γεγονός! Αυτό πολύ απλά σημαίνει πως πλέον οι χρήστες του Facebook θα έχουν την δυνατότητα να διαγράψουν οριστικά τα μηνύματα που επιθυμούν εύκολα. Προσοχή όμως γιατί η οριστική διαγραφή θα μπορεί να γίνει μόνο 10 λεπτά από την αποστολή του μηνύματος.

Η νέα λειτουργία που πρόσφατα διατέθηκε στο κοινό μπορεί να λειτουργεί περιορισμένα και όχι σε όλες τις πλατφόρμες ακόμα. Το παρακάτω screen shot είναι από την νέα λειτουργία στην beta έκδοση της εφαρμογής messenger για Android. Δίνει την επιλογή για οριστική διαγραφή του μηνύματος ή για διαγραφή μόνο από τον chat του αποστολέα αν είναι κάποιο gif για παράδειγμα. Η ώρα για να “πάρεις πίσω τα μηνύματα σου” έφτασε!

διαγραφή μηνυμάτων στο messenger

Το παρακάτω print screen είναι από την λειτουργία διαγραφής μηνυμάτων messenger σε browser υπολογιστή. Όταν επιλεχθεί ένα μήνυμα για διαγραφή θα δοθεί η επιλογή στον χρήστη όπως φαίνεται παρακάτω. Είτε για να διαγράψει το μήνυμα οριστικά από group η μία μεμονωμένη συνομιλία. Αν επιλεχθεί η νέα επιλογή “Να αφαιρεθεί για όλους” τότε το μήνυμα διαγράφεται και στη θέση του εμφανίζεται το μήνυμα “Αφαιρέσατε ένα μήνυμα”.

Διαγραφή μηνυμάτων messenger
Διαγραφή μηνυμάτων σε browser υπολογιστή

 

Πως να μην φαίνομαι ενεργός στο messenger από κινητό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

3 Σχόλια

    1. θελω να διαγραφουν ολα τα ηχητικα μυνηματα που εχω καταγραψει

    2. Μόνο τα πρώτα δέκα λεπτά το Facebook δίνει την δυνατότητα για διαγραφή ψηφιακών μηνυμάτων, πιο μετά δεν γίνεται.