Βλάβες OTE & Vodafone: Εξυπηρέτηση Πελάτων Χωρίς Χρέωση

Μετά από χιλιάδες παράπονα και καταγγελίες ο συνήγορος του πολίτη το 2018 έκανε μία σημαντική παρέμβαση. Ειδικότερα, όλες οι εταιρίες τηλεπικοινωνιών όπως ο ΟΤΕ είναι πλέον υποχρεωμένες να παρέχουν προς τους πελάτες τους δωρεάν τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών για βλάβες. Αν δεν γνώριζες τα νούμερα είναι γιατί οι εταιρίες δεν τα αναφέρουν σχεδόν πουθενά ώστε να χρησιμοποιούνται οι αριθμοί με χρέωση.

Εξυπηρέτηση Πελατών

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλους του αριθμούς εξυπηρέτησης πελατών χωρίς χρέωση για όλα τα σταθερά και κινητά:

  • Vodafone 13840
  • ΟΤΕ 13788
  • Cosmote 13738
  • Cyta 13811
  • Forthnet 13731
  • Wind 13700
βλάβες ote εξυπηρέτηση πελατών

Για να είμαστε πιο ακριβής, οι παραπάνω αριθμοί είναι για δήλωση βλάβης. Αν όμως δεν θέλεις να δηλώσεις βλάβη και πρέπει να επικοινωνήσεις με κάποιον πάροχο δωρεάν υπάρχει τρόπος. Κάλεσε κάποιο από τα δωρεάν νούμερα εξυπηρέτησης πελατών περιέγραψε το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις και ο υπάλληλος θα σε συνδέσει με το αρμόδιο τμήμα.

Σε περίπτωση που έχεις γραμμή στον ΟΤΕ και θέλεις να μάθεις ποια είναι η χρέωση διάβασε αυτό το άρθρο: 13888

Αφήστε μια απάντηση

Τα email δεν δημοσιεύονται. Ανορθόγραφα σχόλια, με κεφαλαία ή εκτός θέματος διαγράφονται.

1 Σχόλιο

  1. Ευχαριστουμε που μας ανοιξατε τα ματια με τους τηλεφωνικους αριθμους των εταιριων που ειναι χωρις χρεωση.Επιτελους να σταματησουν να μας παιρνουν τα 0,20-0,25 λεπτα καθε φορα που καλουμε.Και με το παραμυθι οτι το πρωτο λεπτο ειναι δωρεαν!!! και κανουν τουλαχιστον 30-40 δευτερολεπτα να σου απαντησουν.Τι μενει δηλαδη απο το λεπτο που λενε?Τιποτα.Κλεψιμο και κοροιδια χωρις να μπορουμε να κανουμε τιποτα! Ευχαριστουμε και παλι.