Βλάβες ΟΤΕ – Cosmote Τηλέφωνο Χωρίς Χρέωση

Μετά από χιλιάδες παράπονα και καταγγελίες ο συνήγορος του πολίτη το 2018 πραγματοποίησε μία σημαντική παρέμβαση. Ειδικότερα, όλες οι εταιρίες τηλεπικοινωνιών όπως ΟΤΕ, Cosmote και Nova είναι πλέον υποχρεωμένες να παρέχουν προς τους πελάτες τους δωρεάν τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών χωρίς χρέωση για βλάβες. Αν δεν γνώριζες τα νούμερα μέχρι σήμερα είναι γιατί οι εταιρίες δεν τα αναφέρουν σχεδόν πουθενά, ώστε να χρησιμοποιούνται οι αριθμοί με χρέωση. Παρακάτω θα βρεις τον δωρεάν αριθμό για βλάβες ΟΤΕ, μην χρεωθείς.

βλαβες οτε

Εξυπηρέτηση Πελατών Vodafone Τηλέφωνο Χωρίς Χρέωση


Βλάβες ΟΤΕ, Cosmote τηλέφωνο – Δωρεάν Εξυπηρέτηση Πελατών Χωρίς Χρέωση

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλους του αριθμούς εξυπηρέτησης πελατών χωρίς χρέωση για όλα τα σταθερά και κινητά στην Ελλάδα, όπως και τον αριθμό του ΟΤΕ για βλάβες που αρκετοί ψάνχετε.

  • Βλάβες ΟΤΕ Τηλέφωνο Χωρίς Χρέωση: 13788
  • Cosmote Χωρίς χρέωση: 13738
  • Nova: 13700
  • Cyta: 13811
  • Forthnet: 13731

Για να είμαστε πιο ακριβής, οι παραπάνω αριθμοί είναι για δήλωση βλάβης. Αν όμως δεν θέλεις να δηλώσεις βλάβη και πρέπει να επικοινωνήσεις με κάποιον πάροχο δωρεάν υπάρχει τρόπος. Κάλεσε κάποιο από τα δωρεάν νούμερα εξυπηρέτησης πελατών, περιέγραψε το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις και ο υπάλληλος θα σε συνδέσει με το αρμόδιο τμήμα, χωρίς χρέωση! Πρώτα όμως ενδέχεται να χρειαστεί να ξεγελάσεις τον αυτόματο τηλεφωνητή αναφέροντας για παράδειγμα βλάβη στο internet.

βλάβες ΟΤΕ - Τηλέφωνο Εξυπηρέτησης Πελατών Χωρίς Χρέωση - τηλ

Υπηρεσίες που καλύπτονται από τον αριθμό δήλωσης βλάβης ΟΤΕ

Ειδικότερα, ο δωρεάν αριθμός για δήλωση οποιαδήποτε βλάβης, όπως λέει και το όνομα του, είναι μόνο για δήλωση κάποιας βλάβης. Αυτό σημαίνει πως για παράδειγμα δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για κάποια απορία που μπορεί να έχεις σχετικά με τον λογαριασμό σου. Παρόλα αυτά έχουμε πολλές χρησιμοποιήσει τον δωρεάν αριθμό, στη συνέχεια ο εκπρόσωπος μας προωθούσε στο αντίστοιχο τμήμα και αποφεύγαμε την παράλογη χρέωση του 13888. Απλά αρχικά δηλώστε στον αυτόματο τηλεφωνητή ότι έχετε βλάβη με το ρούτερ ή κάτι αντίστοιχο.


Σε περίπτωση που έχεις γραμμή στον ΟΤΕ και θέλεις να μάθεις ποια είναι η χρέωση για τον κανονικό αριθμό διάβασε αυτό το άρθρο: 13888

Asus ZenFone 8 Android