Βλάβες ΟΤΕ & vodafone: Εξυπηρέτηση Πελάτων Χωρίς Χρέωση

Μετά από χιλιάδες παράπονα και καταγγελίες ο συνήγορος του πολίτη το 2018 έκανε μία σημαντική παρέμβαση. Ειδικότερα, όλες οι εταιρίες τηλεπικοινωνιών όπως ΟΤΕ, vodafone και wind είναι πλέον υποχρεωμένες να παρέχουν προς τους πελάτες τους δωρεάν τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών για βλάβες. Αν δεν γνώριζες τα νούμερα είναι γιατί οι εταιρίες δεν τα αναφέρουν σχεδόν πουθενά ώστε να χρησιμοποιούνται οι αριθμοί με χρέωση…

Βλάβες ΟΤΕ & Τηλέφωνο Εξυπηρέτησης Πελατών Χωρίς Χρέωση

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλους του αριθμούς εξυπηρέτησης πελατών χωρίς χρέωση για όλα τα σταθερά και κινητά στην Ελλάδα, όπως και τον αριθμό του ΟΤΕ για βλάβες που οι πιο πολλοί αναζητάτε. Προσοχή το 13830 της Vodafone δεν είναι δωρεάν, έχει χρέωση, δείτε παρακάτω τον δωρεάν αριθμό.

  • Τηλέφωνο Εξυπηρέτησης πελατών vodafone χωρίς χρέωση: 13840
  • Βλάβες ΟΤΕ χωρίς χρέωση: 13788
  • cyta 13811
  • forthnet 13731
  • wind 13700
βλάβες ΟΤΕ, τηλέφωνο Εξυπηρέτησης πελατών χωρίς χρέωση

Για να είμαστε πιο ακριβής, οι παραπάνω αριθμοί είναι για δήλωση βλάβης. Αν όμως δεν θέλεις να δηλώσεις βλάβη και πρέπει να επικοινωνήσεις με κάποιον πάροχο δωρεάν υπάρχει τρόπος. Κάλεσε κάποιο από τα δωρεάν νούμερα εξυπηρέτησης πελατών περιέγραψε το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις και ο υπάλληλος θα σε συνδέσει με το αρμόδιο τμήμα.

Σε περίπτωση που έχεις γραμμή στον ΟΤΕ και θέλεις να μάθεις ποια είναι η χρέωση διάβασε αυτό το άρθρο: 13888

Asus ZenFone 8 Android