Φτιάξε το εργασιακό σου ωράριο εύκολα και γρήγορα από το κινητό σου!

Η σημερινή εφαρμογή της ημέρας αφορά ανθρώπους που το εργασιακό τους πρόγραμμα αλλάζει ανά εβδομάδα. Τυχαίνει πολλές φορές να μπερδεύεις το πρόγραμμά σου και να πηγαίνεις σε άλλη βάρδια από την προκαθορισμένη; Κάνεις αρκετές υπερωρίες την εβδομάδα και θέλεις να κρατάς τις ώρες σου αυτόματα; Το Shift.Cal είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα βαρδιών που σου τα προσφέρει όλα αυτά, μαζεμένα και νοικοκυρεμένα.

αυτοματο προγραμμα βαρδιων

Πρόγραμμα βαρδιών

Η δωρεάν έκδοση του Shift.Cal σου δίνει τη δυνατότητα να προσθέσεις έως και 6 διαφορετικές βάρδιες. Μέσα εκεί, μπορείς να βάλεις τα ρεπό σου, τις αργίες, τις άδειες και ό,τι άλλο κρίνεις απαραίτητο. Επίσης, το πρόγραμμα σου επιτρέπει να βάλεις τα λεπτά υπερωρίας που κάνεις ανά ημέρα και σου δίνει τα στατιστικά του μήνα μαζεμένα, όπως πόσες ημέρες άδειας πήρες, πόσες υπερωρίες έκανες και όλα αυτά τα κάνει αυτόματα

Η πληρωτέα έκδοση ακυρώνει το όριο των 6 βαρδιών και τις διαφημίσεις. Είναι μία πάρα πολύ εξυπηρετική εφαρμογή και επίσης έχει ένα πολύ όμορφο και ελαφρύ widget, για να μπορείς ανά πάσα στιγμή να τσεκάρεις ό,τι θέλεις. Η εφαρμογή υποστηρίζει και ελληνικούς χαρακτήρες, έχει περίπου 100 χιλιάδες downloads και πάνω από 600 αξιολογήσεις στο Play Store.

Βρες την εφαρμογή εδώ.

Αφήστε μια απάντηση

Τα email δεν δημοσιεύονται. Ανορθόγραφα σχόλια, με κεφαλαία ή εκτός θέματος διαγράφονται.