Αποκαλύφθηκαν τα Realme 6 και 6 Pro

Η κινεζική εταιρία Realme αποφάσισε να αποκαλύψει και επίσημα τις νέες τις συσκευές Realme 6 και Realme 6 Pro, πριν λίγες ώρες. Το Realme 6 Pro όπως είναι φυσικό τράβηξε όλα τα φώτα, χωρίς ωστόσο να περνάει απαρατήρητο και το μικρό αδερφάκι του, το απλό Realme 6.

To Realme 6 Pro έρχεται εξοπλισμένο με τον ολοκαίνουριο Snapdragon 720G της Qualcomm, κατασκευασμένο στα 8nm, ο οποίος θα συνοδεύεται με 6GB ή 8GB μνήμης RAM. Τα παραπάνω συνοδεύονται από μία οθόνη 6.6 ιντσών, ανάλυσης FullHD+, με ρυθμό ανανέωσης στα 90HZ, μέσα στην οποία βρίσκονται και οι 2 selfie κάμερες της συσκευής.

Στο πίσω μέρος της, βρίσκεται η κύρια διάταξη καμερών, με την κύρια από αυτές να έχει αισθητήρα 64MP, η τηλεσκοπική 12MP, ενώ υπάρχει μία 8MP ultrawide μαζί με έναν αισθητήρα 2MP macro. Όσον αφορά τη μπαταρία, η Realme επέλεξε να το εξοπλίσει με μία χωρητικότητας 4.300mAh με δυνατότητα ταχείας φόρτισης στα 30W.

Το απλό Realme 6 διαθέτει διαφορετικό επεξεργαστή και πιο συγκεκριμένα το G90T της MediaTek, που προορίζεται για gaming. Αυτό θα διατεθέι σε εκδόσεις με 4GB, 6GB ή 8GB μνήμης RAM. Η οθόνη του είναι 6.5 ιντσών, ίδιας ανάλυσης και ρυθμού ανανέωσης με το Pro μοντέλο. Εδώ έχουμε μία selfie κάμερα 16MP, όμως στο πίσω μέρος της συσκευής έχουμε πάλι 4 αισθητήρες, με τον μεγαλύτερο να φτάνει τα 64MP. Όσον αφορά την μπαταρία, αυτό δανείζεται την ίδια με το Pro μοντέλο, ενώ και οι δύο συσκευές έρχονται με Android 10 και το Realme UI της εταιρίας.

Οι δύο συσκευές θα ξεκινήσουν να πωλούνται στην ινδική αγορά στις 13 Μαρτίου.

OnePlus Nord Android