Αυτή η καρτοκινητή δίνει το καλύτερο απεριόριστο internet!

Μπορεί αυτές τις μέρες οι προσφορές για συμβόλαιο με απεριόριστη ομιλία και internet να είναι πολλές, αλλά υπάρχει και η καρτοκινητή που όμως παρέχει αρκετά πιο φτωχές επιλογές, δυστυχώς. Αν όμως θες να είσαι χρήστης καρτοκινητής που να δίνει τις καλύτερες επιλογές για απεριόριστα δεδομένα τότε έχουμε την απάντηση.

Σύμφωνα πάντα με την εμπειρία μας, καθώς δεν μπορούμε ταυτόχρονα να διατηρούμε νούμερα σε όλους του παρόχους, τις καλύτερες προσφορές σε απεριόριστα δεδομένα τις έχει η Q της Wind. Ενδεικτικά, όλο το 2021 η Q συνολικά, αν δεν με απατάει η μνήμη μου, μας έδωσε 3 φορές, για 3 μήνες δηλαδή, πραγματικά απεριόριστα δεδομένα με μόλις 5€!

απεριόριστο internet με κάρτα

Δυστυχώς πιο πολλές πληροφορίες για την συγκεκριμένη προσφορά της Q δεν υπάρχει καθώς την ενεργοποιούν όποτε θέλει η εταιρία και δεν υπάρχει κανένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Η προσφορά και τις 3 φορές που την ενεργοποιήσαμε μέσα στο 2021 είχε κόστος 5€ και διάρκεια 30 μέρες. Η χρήση που κάναμε ήταν κάτι παραπάνω από “υπερβολική”, καθώς κάναμε αρκετό 4K streaming σε netflix και YouTube, ενώ κατεβάσαμε μέχρι και torrent χωρίς να δούμε περιορισμό στην ταχύτητα.

Εκτιμώ πως το αργότερο μέχρι το 2023 θα δούμε και στην καρτοκινητή απεριόριστα πακέτα με δεδομένα.


Να θυμίσω πως την ταχύτητα του ίντερνετ είτε πρόκειται για σύνδεση με κινητό είτε σταθερή γραμμή μπορείτε να την δοκιμάζετε στο speedtest.

Asus ZenFone 8 Android

Deprecated: Function the_block_template_skip_link is deprecated since version 6.4.0! Use wp_enqueue_block_template_skip_link() instead. in /home/techvalue25452/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031