Όλα απεριόριστα στο κινητό με 25€ [Οδηγός]

Με τα πακέτα καρτοκινητής, αλλά και τους φόρους συνεχώς να αυξάνονται η αγορά κάποιου ανταγωνιστικού συμβολαίου μοιάζει όλο και “καλύτερη” ή αναγκαίο κακό ίσως. Την πιο ανταγωνιστική προσφορά μέχρις στιγμής την έχουμε εντοπίσει στην Wind και πιο συγκεκριμένα με το W Unlimited στα 25€ που τα προσφέρει όλα απεριόριστα, εκτός από πενταψήφια και τετραψήφια νούμερα.

απεριόριστα δεδομένα στην Ελλάδα

Η τιμή του πακέτου W Unlimited που τα προσφέρει όλα απεριόριστα κοστίζει 35€ ή σε περίοδο προσφορών και όχι μόνο 30€. Όπως μας ενημέρωσε το τμήμα προσφορών της Wind στο 210 510 0200, η προσφορά στα 25€ ισχύει ΜΌΝΟ για όσους έχουν καρτοκινητό Wind ή Q. Σε αυτό το σημείο να τονίσω πως δεν γνωρίζω αν η προσφορά θα μπορούσε να ισχύει για όποιον αποκτήσει τώρα καρτοκινητό Wind επειδή βρίσκεστε σε άλλη εταιρία. Γενικότερα, είναι γνωστή η τακτική της Wind να δίνει προσφορές μόνο στους παλιούς συνδρομητές της.

Το παρόν άρθρο δεν αποτελεί διαφήμιση, αλλά ενημέρωση, αν εντοπίσετε καλύτερη προσφορά σε Cosmote ή Vodafone μη διστάσετε να την πάρετε ή και να μας ενημερώσετε για να γράψουμε σχετικά με αυτή.

Αν έχεις απεριόριστα data στο κινητό μην ξεχνάς να τρέχεις ένα Speedtest όταν βλέπεις πως το internet καθυστερεί.

Asus ZenFone 8 Android