Απενεργοποίηση προσωπικού τηλεφωνητή για Wind

Τι πιο ενοχλητικό και “άδικο” από το να πραγματοποιήσεις μία κλήση, ο αποδεκτής αυτής να μην απαντήσει και μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα να χρεωθείς από τον αυτόματο προσωπικό τηλεφωνητή και μάλιστα χωρίς να αφήσεις μήνυμα… Σε αυτόν τον οδηγό θα δούμε πως μπορούμε να κάνουμε απενεργοποίηση προσωπικού τηλεφωνητή για Wind.

απενεργοποίηση τηλεφωνητή wind

Απενεργοποίηση Τηλεφωνητή Wind

Είναι πολύ απλό και γίνεται μόνο με έναν “κωδικό”, τον ##002#. Πάρε τηλέφωνο αυτόν τον κωδικό και αμέσως θα εμφανιστεί στην οθόνη του κινητού σου μήνυμα ότι όλες οι προωθήσεις κλήσεων έχουν απενεργοποιηθεί. Με αυτόν τον κωδικό σύμφωνα με την Wind απενεργοποιούνται όλες οι προωθήσεις.

απενεργοποιηση τηλεφωνητη wind

Η Wind φαίνεται να έχει “κρύψει” καλά τον κωδικό απενεργοποίησης στο site αφού παρόλο που είμαι συνηθισμένος σε τέτοιου είδους έρευνες δυσκολεύτηκα να τον βρω στο site της Wind. Δεν αναφέρεται πουθενά η λέξη τηλεφωνητής και χαρακτηρίζεται ως “είδος” προώθησης κλήσεων. Προσοχή αν είστε επαγγελματίας και έχετε εφαρμόσει ειδικές ρυθμίσεις στο νούμερο σας γιατί ο παραπάνω κωδικός θα απενεργοποιήσει όλες τις προωθήσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2 Σχόλια