Πως να φαίνεσαι ανενεργός στο Facebook messenger, messenger lite αλλά και στο PC!

Το Facebook μπορεί να είναι ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης που μας έχει λύσει τα χέρια και μας ψυχαγωγεί, αλλά σίγουρα μερικές φορές για πολλούς είναι και κουραστικό. Γι αυτό ακριβώς θα σου δείξω ένα τρόπο ώστε να φαίνεσαι ανενεργός όσο σε αφήνει δηλαδή το το ίδιο το Facebook ώστε να μην σε “ζαλίζουν” συνέχεια.

πως να μην φαίνεσαι online στο facebook

Παρακάτω θα δεις πως να είσαι αόρατος, είτε χρησιμοποιείς το Facebook σε υπολογιστή, είτε χρησιμοποιείς τις εφαρμογές για Android facebook messenger, αλλά και messenger lite. Δυστυχώς με iOS δεν ασχολούμαι οπότε αν έχεις iphone, δεν μπορώ να σε βοηθήσω.

Ανενεργός στο Facebook για υπολογιστή

ανενεργός στο facebook για υπολογιστή

 1. Το πρώτο βήμα είναι να πας το ποντίκι του υπολογιστή κάτω δεξιά, ακριβώς κάτω από τις επαφές που εμφανίζονται για συνομιλία. Εκεί υπάρχει ένα στρογγυλό εικονίδιο σαν γρανάζι, το πατάς και στο μενού που εμφανίζεται πατάς σύνθετες ρυθμίσεις.
 2. Το δεύτερο και τελευταίο βήμα: Στη συνέχεια θα σου εμφανιστεί ένα παράθυρο και εκεί πρέπει να επιλέξεις την μεσαία επιλογή, δηλαδή απενεργοποίηση της συνομιλίας για όλες τις επαφές εκτός από… Από κάτω στο ορθογώνιο μπορείς να επιλέξεις ποιες επαφές θα μπορούν να βλέπουν κανονικά ότι είσαι ενεργός στο Facebook.

Αόρατος στο Facebook Messenger για Android

ανενεργός στο facebook messenger

 1. Για το Facebook messenger σε Android πρέπει να πατήσεις την εικόνα προφίλ σου που εμφανίζεται πάνω δεξιά.
 2. Μετά ανάλογα με την έκδοση του Facebook messenger που έχεις θα σου εμφανίσει το μενού που εμφανίζεται στην από πάνω εικόνα και πατάς εκεί που λέει Availability.
 3. Τέλος, θα σου εμφανίσει το μενού του Availability και εκεί μπορείς το απενεργοποιήσεις πατώντας το on ώστε να γίνει off.

Ανενεργός στο messenger lite

ανενεργός στο facebook messenger lite

 1. Όπως και στο facebook για υπολογιστή, αλλά και στην κανονική εφαρμογή του messeger έτσι και στο messenger lite τα πράγματα είναι απλά. Αρχικά θα πρέπει να επιλέξεις δεξιά πάνω το ανθρωπάκι ώστε να μεταβείς στις ρυθμίσεις.
 2. Στη συνέχεια, θα πρέπει να πατήσεις την πράσινη κουκίδα που εμφανίζεται δίπλα από το προφίλ σου ώστε να σου εμφανίσει το μενού που πρέπει στο κάτω μέρος της οθόνης.
 3. Στο νέο μενού που εμφανίστηκε θα πρέπει να απενεργοποιήσεις το “Turn off online presence” ώστε να φαίνεσαι ανενεργός στο Facebook.

Αν αυτός ο οδηγός σε βοήθησε μη ξεχάσεις να το κάνεις share με τους φίλους σου!

8 Comments

 1. Anonymous 08/04/2019
  • Anonymous 19/06/2019
 2. Anonymous 27/12/2018
 3. Anonymous 11/09/2018
 4. Anonymous 29/03/2018
  • Αριστειδόπουλος Μανώλης 29/03/2018
 5. Anonymous 25/03/2018
  • Αριστειδόπουλος Μανώλης 25/03/2018

Leave a Reply