Ανακοινώθηκε το Google Pixel 4 – Oh So αγκαλιά με ένα Power Bank

Το νέο και πιο μικρό κινητό της Google είναι γεγονός όπως και το υπέροχο “Oh So Orange” χρώμα που διέρρευσε, ή όπως ένας κοινός άνθρωπος θα το αποκαλούσε, πορτοκαλί! Το νέο Pixel 4 έχει σχεδόν όλα αυτά που θα θέλαμε ίσως και παραπάνω, αλλά και ένα σημαντικό μειονέκτημα.

Το μεγαλύτερο μειονέκτημα του Google Pixel 4 είναι κάτι αρκετά εμφανές και είναι η μπαταρία του. Δυστυχώς έχει χωρητικότητα μόλις 2800mAh που όπως και να το δούμε είναι απλά μικρή, ούτε καν ικανοποιητική. Βέβαια αν η Google θέλει μπορεί να σώσει την κατάσταση μέσω software τροποποιήσεων, αλλά αμφιβάλλω.

Ευτυχώς το Google Pixel 4 είναι από τα ελάχιστα αξιόλογα κινητά με φυσιολογικό μέγεθος και ιδανικό για χειρισμό με ένα χέρι. Η οθόνη του έχει διαγώνιο 5.7″, αλλά δεν πρόκειται να σώσει την αυτονομία της συσκευής μόνο αυτό. Η οθόνη είναι τεχνολογίας OLED και πλέον θεωρείται αυτονόητο πως έχει ρυθμό ανανέωσης 90Hz κάτι που δεν βοηθήσει την αυτονομία της συσκευής, αλλά υπάρχει επιλογή για μείωση στα 60Hz.

pixel 4 ανακοίνωση

Το Pixel 4 δεν έχει πουθενά αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος και αυτό γιατί όπως φαίνεται η Google θέλει να εστιάσει πιο πολύ στη συλλογή προσωπικόν δεδομένων αφού σχεδόν σε αναγκάζει να χρησιμοποιήσεις το Face ID. Για πρώτη φορά τα Pixel θα χρησιμοποιούν νέο 3D αισθητήρα που χαρτογραφεί το πρόσωπο και δημιουργεί αυτό που η Google αποκαλεί Face ID. Ο ίδιος αισθητήρας θα έχει περισσότερες χρησιμότητες όπως gestures χωρίς να ακουμπάμε την οθόνη.

Η κύρια κάμερα στην πλάτη παραμένει 12MP (f/1.7) και διαθέτει OIS, αλλά και EIS για ακόμα καλύτερη σταθεροποίηση εικόνας. Δεν υπάρχει κάτι το αξιοσημείωτο στο hardware και όπως πάντα η Google αναμένεται να εντυπωσιάσει για άλλη μία φορά με τους νέους πιο έξυπνους αλγόριθμους.

Βρες εδώ όλα τα χαρακτηριστικά και την τιμή του Google Pixel 4.

To κόστος για την βασική έκδοση με 4GB RAM και 64GB ROM θα είναι περίπου 750€ για την Ευρωπαϊκή αγορά. Καθόλου ανταγωνιστική τιμή, ειδικά για την μπαταρία και την έλλειψη UD fingerprint.

Asus ZenFone 8 Android