“Κλώνος” του ZTE Axon M το πρωτότυπο αναδιπλούμενο κινητό της Samsung

Συνεχώς διαβάζουμε για αναδιπλούμενο smartphone της Samsung και αναδιπλούμενο smartphone δεν βλέπουμε, έστω και μέσω leak. Ακριβώς αυτό όμως συνέβη πριν από μερικές μόνο ημέρες. Πιο συγκεκριμένα, διέρρευσε ένα prototype αναδιπλούμενου smartphone της Samsung, που έχει ακυρωθεί πλέον.

Όπως παρατηρούμε και από την φωτογραφία που συνοδεύει το άρθρο, πρόκειται για μια συσκευή η οποία παρουσιάζει πολλές ομοιότητες με το ZTE Axon M. Υπάρχει ένα κύριο μπροστινό panel με 16:9 οθόνη, ενώ συνδυάζει στοιχεία του design που έχουμε δει σε συσκευές της Samsung, πριν την διάθεση του Galaxy S8.

Samsung αναδιπλούμενο κινητό

Φυσικά, υπάρχει και μια δευτερεύουσα οθόνη που μπορεί να κρυφτεί πίσω από τη συσκευή όταν δεν χρησιμοποιείται, ή να επεκταθεί προς την αριστερή πλευρά του κύριου panel προκειμένου να επεκταθεί η εμπειρία θέασης. Και όπως συμβαίνει και με το Axon M, είναι λεπτό ενώ διατηρείται και το 3.5mm headphone jack. Δεν γνωρίζουμε περισσότερα, παρά μόνο ότι η κωδική ονομασία του είναι Project V.

Είναι γεγονός, πως η Samsung προετοιμάζει πυρετωδώς ένα αναδιπλούμενο smartphone, αλλά μην θεωρήσετε ότι θα κυμαίνεται στα επίπεδα των σημερινών ναυαρχίδων. Δε αποκλείεται, το κόστος του να φθάνει και τα $2000.

από: phonearena.com

Android