Ακουστικά ψείρες Value For Money για μουσική από τη BlitzWolf

Η BlitzWolf επέλεξε το TechValue για να στείλει και τα τρία ζευγάρια ακουστικών ψείρες που διαθέτει, ώστε να σας τα παρουσιάσουμε και να σας πούμε τη γνώμη μας για αυτά. Πρόκειται για τρία value for money ακουστικά ψείρες που μπορείς να βρεις στο Banggood από μόλις 10€. Πάμε να τα δούμε λίγο πιο αναλυτικά, αλλά και να μάθεις πως μπορείς να τα πάρεις.

Καταρχάς, και τα τρία ζευγάρια ακουστικά ψείρες μέσα περιέχουν δικιά τους θήκη μεταφοράς με φερμουάρ, αυτοκόλλητο για να τα τυλίγουμε όμορφα, αλλά και ανταλλακτικά για διαφορετικά μεγέθη αυτιών. Αφού βάλαμε στην άκρη τα παρελκόμενα πάμε στα ακουστικά που είναι και είναι όλο το ζουμί φυσικά.

BlitzWolf BW-ES1

ακουστικά ψείρες

Από τα τρία ακουστικά ψείρες της BlitzWolf, αυτά που ξεχώρισα ήταν τα BW-ES1 και αυτό γιατί προσφέρουν ένα πολύ καλό σύνολο σε μια αρκετά καλή τιμή. Αρχικά, η εφαρμογή είναι απλά άψογη, τουλάχιστον στα δικά μου αυτιά και σε όσους τα έδωσα για να τα δοκιμάσουν. Ο ήχος που βγάζουν είναι ποιοτικός χωρίς να κουράζει και έχουν όσο μπάσο πρέπει, ούτε πολύ ούτε λίγο.

Η ένταση είναι δυνατή, ο ήχος έντονος χωρίς παράσιτα και για τα 10€ που ζητάνε δεν θα ήθελα τίποτα παραπάνω. Αν σε ενδιαφέρουν, τα link για να τα αγοράσεις μπορείς να βρεις στη περιγραφή του βίντεο που είναι πιο πάνω, στο YouTube. Συνοπτικά:

 • Άψογη εφαρμογή
 • Δυνατή ένταση με έντονο και καθαρό ήχο
 • Ωραίο ικανοποιητικό μπάσο

BlitzWolf BW-ES2

ακουστικά ψείρες

Θεωρητικά τα BW-ES2 είναι η ναυαρχίδα ακουστικών ψείρες της εταιρείας, αλλά στη πράξη διαφέρουν λίγο τα πράγματα. Ο ήχος που βγάζουν ακούγεται ελάχιστα μπουκωμένος συγκριτικά με τα άλλα 2 ζευγάρια ακουστικά ψείρες της BlitzWolf. Ακόμα, η εφαρμογή είναι λίγο δύσκολη, επειδή είναι ογκώδες δεν μπαίνουν εύκολα και μέχρι να τα βάλεις ενοχλούν το αυτί, αλλά μόλις μπουν κάθονται μια χαρά.

Ο ήχος και εδώ είναι καθαρός, η ένταση δυνατή για τους πιο hardcore της μουσικής και τέλος το μπάσο θα το ήθελα λίγο πιο δυνατό. Το μεγάλο μειονέκτημα είναι η δύσκολη εφαρμογή στα αυτιά, τα υπόλοιπα αρνητικά που ανέφερα ενδέχεται ο μέσος χρήστης να μην τα παρατηρήσει ποτέ. Συνοπτικά:

 • Δυνατή ένταση
 • Καθαρό ήχο
 • Λίγο παραπάνω μπάσο το ήθελε
 • Μπουκώνει ο ήχος ελάχιστα
 • Όχι άνετη εφαρμογή κατά την τοποθέτηση, μόλις μπουν δεν ενοχλούν

BlitzWolf BW-Vox1

ακουστικά ψείρες

Τα BW-VoX1 παρόλο που δεν πρόκειται και για τα πιο οικονομικά ακουστικά ψείρες της BlitzWolf από τα τρία είναι τα χειρότερα και αυτό για 1 λόγο. Δεν έχουν την εργονομική κλήση που έχουν τα άλλα δυο με αποτέλεσμα να μην εφαρμόζουν καλά στο αυτί κατά τη διάρκεια της δοκιμής μας. Για την ακρίβεια μας ενοχλούσαν μόνιμα στο αριστερό αυτί. Σε γενικές γραμμές δεν εντυπωσίασαν οπότε δεν συνεχίζω τη περιγραφή τους. Συνοπτικά:

 • Μέτριο ήχο, αλλά καθαρό
 • Κανονικό μπάσο
 • Δεν έχουν καλή εφαρμογή στο αυτί
 • Δεν έχουν δυνατή ένταση για τους hardcore χρήστες

Τα link για τα αγοράσεις είναι στη περιγραφή του video εδώ. Προτεινόμενη μέθοδο αποστολής Priority Direct Line.