Αγορές Από Κίνα Χωρίς τελωνείο με EU Express για πιο πολλά προϊόντα

Με τη μέθοδο αποστολής EU Express τα δέματά μας πλέον δεν περνάνε τελωνείο, με 100% ασφάλεια. Το πρόβλημα μέχρι στιγμής είναι πως τα πιο πολλά κινητά (και άλλα προϊόντα) δεν είναι διαθέσιμα με αυτήν τη μέθοδο αποστολής στο Gearbest. Γι’ αυτό και οι πιο πολλοί πάνε προς τη μεριά του Banggood, που έχει μεγάλη ποικιλία με priority line και, μάλιστα, με πιο οικονομικά έξοδα μεταφοράς.

Και τα 2 όμως Κινέζικα Site έχουν τα θετικά τους. Για παράδειγμα, το Gearbest φέρνει κάποια επώνυμα laptops, τα οποία μπορούμε να αγοράσουμε έως και 500 ευρώ πιο φθηνά από την Ελληνική αγορά. Με την εγγύηση, ασφαλώς, να ισχύει από τον κατασκευαστή εδώ στην Ελλάδα, για την περίπτωση των MSI laptop που έχει.

Μόλις σήμερα είχαμε επικοινωνία με το Gearbest και μας διαβεβαίωσε πως η μέθοδος αποστολής EU Express πολύ σύντομα θα ισχύει σχεδόν για όλα τα κινητά και προϊόντα που προσφέρουν. Αρκετά ευχάριστη είδηση, αφού το Gearbest βάζει πιο συχνά προσφορές από το Banggood. Το μόνο που μένει να δούμε είναι πότε ακριβώς θα είναι διαθέσιμη η επιλογή και αν τελικά θα έχει κάποιο έξτρα κόστος.

[alert-announce]

Μη ξεχνάτε, πριν κάθε παραγγελία από Κίνα, να μπαίνετε από τα links που έχουμε δημιουργήσει από κάτω, ώστε να βλέπουν ότι προορίζεται για αναγνώστη του TechValue.gr. Δεν υπάρχει καμία χρηματική επιβάρυνση, παρά μόνο θα δώσουν μεγαλύτερη βαρύτητα στην παραγγελία.

GearBest | Banggood

[/alert-announce]

Asus ZenFone 8 Android

Leave a Reply

Mην καταχωρείτε προσωπικά δεδομένα στα πεδία.

1 Comment

 1. Καλημέρα σας.
  Αρχές καλοκαιριού, σκεπτόμουν να αγοράσω ένα οικονομικό smartphone. Ένα άρθρο σας που διάβασα, με τίτλο «Αγορές από Κίνα Χωρίς Τελωνείο 2020», με ενθάρρυνε να κάνω την σχετική παραγγελία στο Banggood. Μάλιστα, μου έκανε εντύπωση το ότι ο συντάκτης του άρθρου απέτρεπε τον αναγνώστη από το να κάνει ασφάλεια αποστολής (shipping insurance) διότι το Paypal, μέσω του οποίου γίνεται η πληρωμή, «την παρέχει καλύτερη και δωρεάν».
  Η παραγγελία έγινε, η αξία φυσικά πληρώθηκε προκαταβολικά μέσω PayPal, και η αποστολή του είδους πραγματοποιήθηκε, σύμφωνα με τις ειδοποιήσεις που έλαβα, μέσα σε τρεις μέρες, στις 26.7.2020, μέσω της EU Priority Line. Μου δόθηκε και ο αριθμός αποστολής, με την πρόβλεψη ότι η παράδοση προβλεπόταν για τις 28.8.2020.
  Στις 2.8.2020 πήρα το τελευταίο μήνυμα, ότι τελείωσε και ο εκτελωνισμός του είδους(υποθέτω στην Ολλανδία). Έκτοτε τίποτε. Επανειλημμένες αναζητήσεις μου, δεν απέδωσαν τίποτε. Και, στις ιστοσελίδες από όπου κάνω την αναζήτηση, είδα πολλά παράπονα και άλλων. Κατόπιν τούτων, έγραψα στο customer service του Banggood. Μιά ευγενική κοπέλα, μου απάντησε ότι «λυπούνται πολύ, θα έκαναν ό,τι μπορούσαν για να δώσουν μιά reasonable λύση και να περιμένω μέχρι τις 8.10.2020. Αν ως τότε δεν παραλάβω το πακέτο, να μην διστάσω να τους ξαναγράψω».
  Έχετε να μου προτείνετε / να με συμβουλέψετε κάτι;
  Ευχαριστώ