Χαλαρωτική εφαρμογή με τον ήχο της βροχής αλλά και βίντεο

Για τους πιο πολλούς, η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι σίγουρα ανούσια. Όμως δεν είναι λίγοι αυτοί που αγαπούν τη βροχή, αλλά και τον ήχο που δημιουργεί. Γι’ αυτούς ειδικά, έχει δημιουργηθεί μια εξαιρετική δωρεάν εφαρμογή.

Η εφαρμογή κάνει μόνο αυτό: απλώς βρέχει και τίποτε άλλο. Η ένταση της βροχής είναι ελεγχόμενη όπως και η φορά του ανέμου που την χτυπά. Οπότε δεν έχω να πω κάτι άλλο για τη συγκεκριμένη εφαρμογή. Αν σε χαλαρώνει ο ήχος της βροχής, είναι μια εφαρμογή που πρέπει να έχεις στο κινητό σου.

ήχος βροχής εφαρμογή

Για να αλλάξεις φορά στον άνεμο, κάνε swipe δεξιά ή αριστερά στην οθόνη του κινητού σου. Για να δυναμώσει η βροχή αλλά και ο ήχος που δημιουργεί, κάνε swipe πάνω ή κάτω.

Η εφαρμογή για τον ήχο της βροχής έχει μισό εκατομμύριο downloads και πάνω από έξι χιλιάδες αξιολογήσεις με συνολικό σκορ 4.5 αστέρια. Δημιουργήθηκε από Έλληνες developers, τους CoronaLab, και αρκετοί χρήστες που την χρησιμοποιούν αναφέρουν πως ποτέ δεν περίμεναν μια εφαρμογή σαν και αυτή να τους γίνει εμμονή!

Η εφαρμογή λέγεται Just Rain και θα την βρεις στο Play Store. Όσο χαλαρώνεις ρίξε και μία ματιά στις καλύτερες εφαρμογές για εικόνες φόντου!

Asus ZenFone 8 Android