Εφαρμογή διαχείρισης οικονομικών με έσοδα και έξοδα για Android

Στην σημερινή εφαρμογή της ημέρας, θα δούμε ένα πρόγραμμα για Android που μπορεί με εύκολο τρόπο να βοηθήσει στη διαχείριση των οικονομικών. Ο τρόπος λειτουργίας της εφαρμογής είναι εύκολος και πρακτικός. Αφού πρώτα κάνεις login με κάποιο λογαριασμό Google Account ή Facebook, μπορείς να ξεκινήσεις να τη χρησιμοποιείς.

Για αρχή, αν θέλεις μπορείς πχ να εισάγεις τον μισθό σου ή οποιοδήποτε ποσό θέλεις να διαχειριστείς με την εφαρμογή. Μετά, μπορείς να εισάγεις τα έξοδα που κάνεις σε super market, ενοίκιο και άλλες άπειρες κατηγορίες για να επιλέξεις πώς ξοδεύεις τα λεφτά σου. Η εφαρμογή θα υπολογίζει το υπόλοιπο που σου έχει απομείνει, αλλά θα σου δίνει και διάφορες άλλες πληροφορίες.

εφαρμογή διαχείρισης οικονομικών

Αυτή η εφαρμογή διαχείρισης οικονομικών με έξοδα και έσοδα για Android κινητά, είναι τόσο μπροστά που μπορείς να επιλέξεις μέχρι και σταθερά μηνιαία έξοδα, ώστε κάθε μήνα να υπολογίζονται αυτόματα.

Σύμφωνα με το Play Store, η εφαρμογή είναι η καλύτερη στο είδος της και την επιλέγουν μέχρι και συντάκτες. Έχει περίπου 5 εκατομμύρια εγκαταστάσεις και πάνω από 50 χιλιάδες αξιολογήσεις, με συνολική βαθμολογία 4.4.

Η εφαρμογή ενημερώνεται συχνά και έχει αρκετό καιρό που υπάρχει στο Play Store. Προσφέρει μέχρι και σύνδεση με τραπεζικό λογαριασμό, κάτι που φυσικά δεν είναι απαραίτητο, αλλά στην Ελλάδα δεν υπάρχει κάποια τράπεζα που να υποστηρίζει την εφαρμογή.

εφαρμογή διαχείρισης οικονομικών

Βρες την εφαρμογή Wallet: Budget Planner Tracker στο Play Store.

Asus ZenFone 8 Android