Εικόνες Για Φόντο | Οι Καλύτερες Δωρεάν Εφαρμογές

Εφαρμογές που προσφέρουν δωρεάν φόντο κινητού υπάρχουν πολλές και η επιλογή πολλές φορές δεν είναι εύκολη. Ειδικότερα στο Android οι επιλογές είναι τόσες πολλές που αν κάποιος δεν γνωρίζει θα μπορούσε μέχρι να εγκαταστήσει κάποια “περίεργη” εφαρμογή. Γι’ αυτό ακριβώς παρακάτω θα δούμε τις καλύτερες εφαρμογές που μπορείς να εγκαταστήσεις στο κινητό ώστε με ένα κλικ να αλλάζει φόντο στο κινητό σου.

φόντο κινητού

Google Pixel – Δεκέμβριος 2022

Όταν ανακοινώνονται νέα smartphones ή νέες λειτουργίες μερικές φορές βλέπουμε μαζί με αυτά να έρχονται και νέες εικόνες φόντου. Παρακάτω τα νέα Background της Google! Αποθήκευσε την εικόνα που θέλεις και στη συνέχεια εφάρμοσε την ως εικόνα φόντου.

εικόνες φόντου pixel
εικόνες φόντου pixel
εικόνες φόντου pixel

1. Zedge | Φόντο, αλλά και ήχοι κλήσεων για όλους

Την εφαρμογή Zedge την χρησιμοποιούν ήδη εκατομμύρια χρήστες και έχει καταφέρει να αποκτήσει το δικό του κοινό και στην Ελλάδα. Η εφαρμογή είναι δωρεάν με διαφημίσεις ενώ υπάρχει και συνδρομή για όσους θέλουν να στηρίξουν τους developers, αλλά και να αποφύγουν τις διαφημίσεις.

Αποτελεί μία ολοκληρωμένη λύση, αφού δεν προσφέρει μόνο εικόνες φόντου για το κινητό μας, αλλά και τα πιο γνωστά τραγούδια κομμένα και ραμμένα έτοιμα να χρησιμοποιηθούν ως ήχοι κλήσεων ή ακόμα και ειδοποιήσεων. Αν δεν θέλεις να ψάχνεις όλη τη μέρα για το ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή για να αλλάζεις φόντο και εικόνες στο κινητό το Zedge θα σε ικανοποιήσει άμεσα, δοκίμασε το!


2. WallCraft | Εικόνες φόντου για πιο ψαγμένους

Μία από τις καλύτερες εφαρμογές για να αλλάξεις φόντο στο κινητό σου είναι αυτή που θα δούμε παρακάτω! Έχει πολλά πλεονεκτήματα και είναι με διαφορά μια από τις καλύτερες εφαρμογές για να αλλάξεις εικόνα προσκηνίου. Το πιο δυνατό σημείο της είναι η συνεχείς υποστήριξη από την δημιουργό της ώστε να υποστηρίζει νέες συσκευές και φυσικά να βελτιώνεται. Έχει πάνω από 100 χιλιάδες αξιολογήσεις, με συνολική βαθμολογία 4.8. Όπως καταλαβαίνετε, δεν πρόκειται για κάποια τυχαία εφαρμογή. Παλιότερα, είχαμε γράψει για τις Muzei και Zedge εφαρμογές, αλλά έχουν χαμηλότερη βαθμολογία και θα συμφωνήσω με τις αξιολογήσεις.

φόντο κινητού
Ωραίες εικόνες που έχω βρει από την εφαρμογή!

Όσοι έχετε δοκιμάσει διάφορες τυχαίες δωρεάν εφαρμογές στο Play Store για δωρεάν φόντο για κινητά, ξέρετε πως δεν είναι απλή υπόθεση. Συχνά, αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα και ασυμβατότητες. Γι’ αυτό πάμε να δούμε τι ακριβώς μπορεί κάνει και πώς ξεχωρίζει η εφαρμογή WallCraft!

  1. Εντοπίζει την ανάλυση του κινητού και εμφανίζει τις κατάλληλες εικόνες φόντου και υποστηρίζει μέχρι και 4K.
  2. Επιλέγουμε εμείς ανάλυση και, αν θέλουμε, αποθηκεύουμε την εικόνα στο κινητό.
  3. Έχει μόνο υψηλής ποιότητας εικόνες φόντου και, φυσικά, όλες είναι δωρεάν.
  4. Δίνει την επιλογή για αυτόματο κόψιμο (crop) της εικόνας, ανάλογα την οθόνη.
  5. Ανανεώνονται συχνά οι εικόνες.
  6. Δίνει την επιλογή να αλλάξουμε εικόνα φόντου και για την οθόνη ξεκλειδώματος.
  7. Είναι γρήγορη και σταθερή.
  8. Έχεις καλύτερες αξιολογήσεις.
  9. Είναι συμβατή με όλα τα Android κινητά, όπως Samsung, LG, Nokia, Xiaomi και είναι δωρεάν.

3. Backgrounds HD | Για πιο ιδιαίτερες εικόνες φόντου

Αν θες κάτι πιο ιδιαίτερο η εφαρμογή Backgrounds HD ίσως δημιουργήθηκε για ανθρώπους όπως εσύ. Εστιάζει κυρίως σε ασυνήθιστες εικόνες φόντου, αλλά και κλασσικές κατηγορίες για όλους. Στην αρχική οθόνη της εφαρμογής θα βρεις τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες, αλλά μέχρι και πιο απλές και συνηθισμένες εικόνες από απλούς χρήστες. Αν θες να την δοκιμάσεις, το link για Android συσκευές βρίσκεται ακριβώς από κάτω!


Μερικές Εικόνες Για Φόντο Κινητού

Αν βιάζεσαι και δεν θες να κατεβάσεις κάποια εφαρμογή, παρακάτω μπορείς να βρεις μερικές εικόνες για να αλλάξεις φόντο στο κινητό σου. Απλά κράτα το δάχτυλο πάνω στην εικόνα ώστε να εμφανιστεί το κατάλληλο μενού και να την αποθηκεύσεις, ώστε στη συνέχεια να την ορίσεις ως εικόνα ταπετσαρίας, ξεκλειδώματος ή και τα 2.

φόντο εικόνα για κινητό ηλιοβασίλεμα
θάλασσα για εικόνα και φόντο κινητού
ομπρέλες εικόνα
διάστημα για φόντο κινητού
φεγγάρι φόντο κινητού
τριαντάφυλλο φόντο κινητού
εικόνα για wallpaper
λύκος φόντο για κινητό
Φόντο smartphones
παγωτό κεράσια εικόνα για κινητό
ζευγάρι φόντο για όλα τα smartphones
Ζευγάρι φιλί φόντο κινητού
Asus ZenFone 8 Android