Διαθέσιμη πλέον η αγορά εισιτηρίων μέσω Google Assistant

Η Google σε συνεργασία με την Fandango προσφέρει πλέον εισιτήρια για ταινίες  μέσω Google Assistant. Για να αγοράσει κάποιος εισιτήρια (ακόμα όχι στην Ελλάδα) είναι αρκετό να πει “buy tickets,” ή “Hey Google, get me tickets for…” συμπληρώνοντας έπειτα τον τίτλο της ταινίας που τον ενδιαφέρει.

Επιπλέον για όσους δεν γνωρίζουν ποιες ταινίες και που είναι διαθέσιμες, λέγοντας “showtimes near me,” εμφανίζονται αυτές που παίζονται στα κοντινότερα σινεμά της περιοχής σου. Ακόμα περισσότερες πληροφορίες για την κάθε ταινία μπορούμε να έχουμε ρωτώντας “who stars in it?” ή “show me the trailer.”

Μπορεί επίσης να γίνει και προπληρωμή εισιτηρίου για ταινίες που ακόμα δεν έχουν βγει στη μεγάλη οθόνη. Κανονικά επιλέγετε την ταινία, το σινεμά, την ώρα προβολής και τις διαθέσιμες θέσεις που υπάρχουν. Μην ξεχνάς όμως, υπάρχουν και κάποιες φωνητικές εντολές και στην Ελληνική γλώσσα!

φωνητικές εντολές

Μπορεί η 4η Μαΐου, γνωστή και ως μέρα Star Wars, να έχει περάσει. η Google όμως ακόμα συνεχίζει μεγάλες εκπτώσεις σε όλα τα προϊόντα Star Wars στο Play Store. Συγκεκριμένα  στους τίτλους: Star Wars: Galaxy of Heroes, Star Wars: Commander, Star Wars: Force Arena, LINE: Disney Tsum Tsum, Disney Emoji Blitz, Star Wars: Knights of the Old Republic, και Star Wars Pinball 6. Ακόμα υπάρχουν εκπτώσεις σε audiobooks, e-books, και comic books.

πηγή