Τα πιθανά χαρακτηριστικά του οικονομικού OnePlus Z

Πολλοί είναι εκείνοι που περιμένουν με ανυπομονησία περισσότερες πληροφορίες για την οικονομικότερη συσκευή της OnePlus. Αυτή θα έρθει να καλύψει το μεγάλο κενό που δημιουργήθηκε μετά την ανηφορική πορεία που ακολούθησαν οι τιμές των ναυαρχίδων. Με την επίσημη αποκάλυψη της συσκευής να πλησιάζει, ήρθαν στην επιφάνεια οι πρώτες πληροφορίες για αυτή μέσω μίας διαρροής.

Παρόλα αυτά βέβαια μπορούμε ήδη να βρούμε το OnePlus 8 σε αρκετά καλή τιμή από το Banggood που έχει καταφέρει να ξεπεράσει μέχρι και το Poco F2 Pro. Αυτό έγινε αφού προσφέρει προστασία IP68 κατά του νερού, καλύτερη οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 90Hz, αλλά και OIS στον βασικό αισθητήρα της κάμερας που το F2 Pro δεν έχει. Πριν κάθε αγορά από Κίνα μην ξεχνάτε να διαβάζετε τον οδηγό για αγορές από Κίνα.

Η διαρροή προέκυψε μέσω μίας ινδικής ιστοσελίδας, στην οποία τρέχει μία έρευνα από την ίδια την OnePlus. Μέσω αυτής η κινεζική εταιρία ρωτάει τους χρήστες αν αυτοί θα ενδιαφέρονταν μία συσκευή στα $330 με τα παρακάτω χαρακτηριστικά, τα οποία εικάζεται πως είναι αυτά του OnePlus Z.

  • Snapdragon 765G chipset
  • 6GB μνήμης RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου
  • 6.55″ ιντσών οθόνη, τεχνολογίας AMOLED, με ρυθμό ανανέωσης 90Hz
  • Κύρια κάμερα 64MP + ultrawide αισθητήρας 16MP + ακόμη ένας αισθητήρας 2MP για macro/βάθος
  • Selfie κάμερα 16MP
  • Μπαταρία χωρητικότητας 4.300mAh με φόρτιση στα 30W

Φυσικά τα παραπάνω δεν είναι τα πραγματικά χαρακτηριστικά της συσκευής, ωστόσο λογικά αυτή θα διαθέτει παρόμοια. Αν η συσκευή έρθει με τα παραπάνω χαρακτηριστικά θα αποτελεί μία άκρως ανταγωνιστική πρόταση στην budget κατηγορία, όμως σημαντικό ρόλο θα παίξει και η τιμολόγηση. Μπορεί τα $330 να φαντάζουν ιδανικά για μία τέτοια συσκευή, όμως αυτή η τιμή αφορά αποκλειστικά την αγορά της Ινδίας. Συνήθως οι τιμές των συσκευών της OnePlus στις δυτικές χώρες είναι πιο υψηλές.

Περισσότερες πληροφορίες και διαρροές για την οικονομικότερη συσκευή της OnePlus θα έχουμε τις επόμενες εβδομάδες, με την επίσημη παρουσίαση να φημολογείται πως είναι προγραμματισμένη για τον Ιούλιο.

OnePlus Nord Android